Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

Τι Είναι η Μασονία – Μια Διαφορετική Προσέγγιση

Ή λέξη μασονία και μασόνος προέρχονται από την Αγγλική λέξη MASON, που σημαίνει κτίστης. Συνεπώς, είναι τελείως άσχετη με την αλήθεια και το έργο, που επιτελούν οι ανήκοντες εις αυτήν.
Ή μασονία είναι σωματείο τσαρλατάνων, μάγων, σατανιστών, αντίχριστων, πνευματιστών, που καταπιάνονται με δαιμόνια και έργα του σκότους.
Αυτό αποδεικνύεται, αν πάρουμε στα χέρια μας μία από τις μασονικές Εγκυκλοπαίδειες και την διαβάσουμε, θα διαπιστώσουμε, ότι καταπιάνεται κατά κόρον με μάγους και μάγισσας και όσους έχουν σχέση με την μαγεία.
Ή μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα για την εξυπηρέτησή τους.
Αυτό αποδεικνύεται από πολλά,
α) Κατά την μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι,
β) Η Καμβάλα, ή Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται ή βασίλισσα της μασονικής στοάς,
γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές,
δ) Πρέπει να γνωρίζει ό μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο,
ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι oι Ιουδαίοι μάγοι αυτοί κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά "μαγαζιά".
Αν ρωτήσεις ένα μασόνο τι κάνουν στις στοές, θα σου πει καταπιάνονται με φιλοσοφικά θέματα. Δηλαδή καμουφλάρουν τα έργα ντροπής που επιτελούν στις στοές.
Στην βιντεοκασέτα "CM ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ" παρουσιάζονται κείμενα μασονικά για τις γυμνιστικές τελετές τους, ίδια όταν μυούσαν γυναίκες. Γράφουν, ότι ή γυναίκα του μάγου Καλλιόστρο γυμνή "χειραγαγούσε" τις γυμνές υποψήφιες, ό δε Καλλιόστρο κατέβαινε γυμνός από την οροφή, γιατί έπρεπε οι γυναίκες νά δεχθούν γυμνή την αλήθεια.
Οι μικτές στοές είναι στημένες παγίδες για έκφυλους άνδρες τύπου Κλίντον-Λεβίνσκι όπου τελικά μπλέκουν και εξευτελίζουν τα θύματά τους. Στις στοές υποχρεώνουν τους μασόνους να ορκίζονται, ότι δε θ' αποκαλύπτουν τις προτάσεις που τους κάνουν άλλοι μασόνοι. Έτσι οί στοές καταντούν κέντρα που να κάνουν παράνομες συμφωνίες και κομπίνες. Το φοβερό δε είναι, ότι μπλέκουν σε αυτές πολιτικούς, κυβερνήτες, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, ακόμη και δικαστικούς. Φαντάζεσθε λοιπόν, τί σατανικό κατασκεύασμα είναι και αν ρωτήσεις κάποιον πιστόν πολιτικό, γιατί δε διαλύουν αυτό το μεσαιωνικό καρκίνωμα, θα πει, ότι -δυστυχώς - εκεί μέσα ευρίσκονται αντίχριστοι, συμφεροντολόγοι, αρριβίστες και ανάξιοι πολιτικοί.
Έγιναν προτάσεις από πολλούς έντιμους πολιτικούς για να κλείσουν τα παράνομα αυτά "ξενόφερτα κέντρα", αλλ' αντιδρούν οϊ άγνωστοι στους πολλούς ισχυροί. Γι αυτό δεν υπάρχει Δημοκρατία, αφού λειτουργούν "νόμιμα" τα κέντρα αυτά εξυπηρετούντα σκοτεινούς σκοπούς, όπου οργιάζει ή παρανομία, και ή αμαρτία.
Στο Μεσαίωνα ή μαγεία εδιώκετο από τους Πάπες και βασιλείς και οι μάγοι θανατώνονταν. Κατά τον 17ον αιώνα οι τραπεζίτες Ιουδαίοι, που έκδιδαν χαρτονομίσματα, χρηματοδότησαν τον Κρόμγουελ και ανέτρεψε τον Άγγλο Βασιλιά και σε αντάλλαγμα πήραν το μονοπώλιο.
Δημιούργησαν την τότε Ιδιωτική τράπεζα της Αγγλίας και "έκοβαν" την στερλίνα, δίχως να γνωρίζουν οι άνθρωποι, ότι ήταν ιδιωτική τράπεζα, δηλαδή με παραπλανητικό εθνικό όνομα. Χρηματοδότησαν το άνοιγμα 10-20 στοών κάθε χρόνο. Στην Γαλλία, μέχρι την Γαλλική Επανάσταση, αφού άνοιξαν 1000 στοές οργάνωσαν σε αυτές την Επανάσταση και πήραν το μονοπώλιο να εκδίδουν το φράγκο από την ιδιωτική τράπεζα της Γαλλίας. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς.
Ήδη στον αιώνα μας κράτος εν κρατεί, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROUND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς Όπως τους Y.M.C.A. κ.λ.π.
Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία. Ελέγχουν, λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους την οικονομική ζωή διεθνώς. Το εμπόριο, πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους.
Ή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αυτή φαίνεται αιχμάλωτη, δεν επεμβαίνει. Στενάζουν οι έντιμοι πολιτικοί, οι οποίοι κάτω από τον φόβο και τον τρόμο του ισχυρού αυτού σατανικού μασονικού κυκλώματος δε μιλούν.
Φαντασθείτε, πόσα δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι, για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν "αντίπραξη" στην Εκκλησία. Φυσικά, σήμερα ελέγχουν τις εκδοτικές τράπεζες του δολαρίου. (Στερλίνα και φράγκο εθνικοποιήθησαν το 1946). Χρησιμοποιούν τα νομίσματα για χρηματοδότηση του σατανικού αυτού κατασκευάσματος, γιατί πιστεύουν, ότι μία ημέρα θα επιβάλουν παγκόσμια μασονική Κυβέρνηση με αρχηγό Ιουδαίο σατανιστή.
Χρηματοδοτούν και οργανώνουν, ότι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν Ειρήνης, εργατικά Κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια. Φυσικά αυτό γίνεται αντιληπτό, διότι τα συμβούλια τα κρατούν μασονικά στελέχη, που διευθύνουν και κατευθύνουν τις οργανώσεις, μεθοδεύοντας τρόπους να τρώγουν χρήματα και να διαιωνίζεται το παιγνίδι. Επειδή συνήθως, οι τραπεζίτες παραμένουν άγαμοι, ή άτεκνοι και άκληροι οι μετοχές καταλήγουν στις Συναγωγές. Έτσι, κατά την έκφραση τού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν, ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.
Κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο εξαπέλυσαν όλες τις οργανώσεις τους για την δημιουργία του Κομουνισμού και αυτό πέτυχε στην Ρωσία, όπου υπήρχαν 7 εκατ. Ιουδαίοι. Στην Γερμανία τους υπάκουσε το Ναυτικό, με συνέπεια ν' αποφασίσουν ό Χίντενμπουργκ και Χίτλερ να παραδοθούν στους Συμμάχους και να κυνηγήσουν την Ιουδαία Ρόζα Λούξενμπουργκ και το Ιουδαϊκό κίνημα με μεγάλες εκτελέσεις Ιουδαίων. Και πάλιν το επανέλαβε αυτό ό Χίτλερ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, φοβούμενος επανάληψη του Μασονικού έργου του 1ου παγκοσμίου πολέμου. Αλλά αν γίνει και 3ος παγκόσμιος, έχουν όλες τις οργανώσεις και αιρέσεις έτοιμες να τις κατευθύνουν για την επιβολή μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Όταν αφήνουμε Ιουδαίους της Αμερικής να διεξάγουν μεσολαβήσεις "Ειρήνης" πρέπει να γνωρίζουμε, ότι στην "γλώσσα" τους προωθούν καταστάσεις και πιστεύουν ότι θα επιτύχουν να επιβάλουν μία παγκόσμια μασονική Κυβέρνηση.
Αυτή είναι ή αλήθεια.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Σημείωση !!!
Αγαπητοί φίλοι. Θα μπορούσα να σχολιάσω πάρα πολλά πράγματα στο παραπάνω κείμενο ως Τέκτονας. Δεν το κάνω διότι σκοπός μου είναι να βγάλετε ανεπηρέαστοι τα συμπεράσματά σας. Εάν κάποιος φίλος θέλει διευκρινίσεις παρακαλώ ας στείλει ένα mail και θα του απαντήσω το συντομότερο δυνατόν.
Επίσης σας διευκρινίζω ότι το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως δημοσιεύεται στο παρακάτω Site.
Πηγή: www.pigizois.net/antiairetika/ti_einai_masonia.htm
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ