Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

Τεκτονική Λέσχη Μοτοσικλετιστών - Η.Π.Α

  
Στις 24 -10-2009 η Τεκτονική Λέσχη Μοτοσικλετιστών της Πενσυλβανία των Η.Π.Α υπό τη καθοδήγηση  του Αδ. Howard Wohlheiter, Watsontown Lodge αριθ. 401 πραγματοποίησε εκδήλωση με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα μικρό κορίτσι το οποίο πάσχει από υποπλασία του οπτικού νεύρου και ως εκ τούτου έχει εξαιρετικά περιορισμένη όραση. Πολλοί αδελφοί και φίλοι έδωσαν το παρόν και έτσι συγκεντρώθηκαν 5500 δολάρια.
Παράδειγμα προς μίμηση και όχι μόνον……

Σύγχυση στον Ελευθεροτεκτονισμό της Ρωσίας

Συνοδος των Μεγάλων Διδασκάλων της Β.Αμερικής για την επίλυση του προβλήματος


Σύγχυση επικρατεί στη Ρωσία με την εμφάνιση μιας ομάδας Τεκτόνων οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση του Roman Gorodinsky , διεκδικούν τον τίτλο της επίσημης Μεγάλης Στοάς της Ρωσίας. Μάλιστα , για το σκοπό αυτό , έστειλαν επιστολές στις Μεγάλες Στοές όλου του κόσμου προκειμένου να αποσπάσουν την αναγνώριση.
Για το λόγo αυτό , οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι της Β.Αμερικής ανέλαβαν μια πρωτοβουλία προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα. Από αυτή τη σύνοδο προέκυψε ότι ως Μεγάλη Στοά της Ρωσίας αναγνωρίζεται η υπό την καθοδήγηση του Μ.Διδασκάλου Andrei Bogdanov (πρώην υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας).
Στη σύνοδο συντονιστικό ρόλο ανέλαβαν οι: B.Tardivat του GLNF , Robert Heyat της πολιτείας της Κολούμπια και Thomas Jackson της Πενσυλβανία.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ