Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Τι είναι η Μασονία;

Αν δεν γνωρίζεται τι είναι η Μασονία σας απαντά η <<έγκριτη >> εφημερίδα (;) Ελεύθερη Ώρα. Αυτό που συμβαίνει με κάποιες εφημερίδες είναι καταπληκτικό. Oί δημοσιογράφοι προκειμένου να γεμίσουν τις σελίδες τους γράφουν ότι ανοησία τους κατέβει στο μυαλό (από την έκδοση της 30-7-2009)

Από την τοπική εφημερίδα ΄΄Η Έκδοση της Ελασσόνας΄΄ Σεπ.2009

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την ανοιχτή επιστολή που εστάλη στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τν εημερίδα ΄΄Η Έκδοση της Ελασσόνας΄΄ . Διαβάζοντας το κανείς θα καταλάβει ότι <<όλα τα κακά προέρχονται από την Μασονία>>. Έλεος πια. Όσοι έχουν βήμα και κρατούν μια πέννα (ή μάλλον έναν υπολογιστή για την ακρίβεια) ας ασχοληθούν σε βάθος με αυτό που θέλουν να σχολιάσουν και μετά να το δημοσιεύουν. Η άγνοια και ο φανατισμός τους εκθέτει.

Το θέμα τής Μασονίας . Τι συμβαίνει στο θέμα αυτό; Εξακολουθεί η Ορθόδοξη
Εκκλησία να θεωρεί την Μασονία αντίχριστη οργάνωση η έχει αλλάξει γνώμη; Και αν ναι, ποια είναι αυτή; Ρωτάμε, γιατί περιπτώσεις και πληροφορίες, πού θέλουν ορισμένους Πατριάρχες μασόνους, έχουν αναστατώσει τις συνειδήσεις των πιστών και δικαιολογημένα εμφανίζουν το Φανάρι αλωμένο από την Στοά! Ό χριστιανικός λαός ζήτα μια υπεύθυνη πληροφόρηση πάνω αυτό, γιατί το θέμα είναι μέγα, και ή ζημιά πού γίνεται στην Ορθοδοξία ανυπολόγιστη!

Και όχι μόνο στην Ορθοδοξία, άλλα σ' όλη την ανθρωπότητα,
γιατί η Μασονία είναι η μήτρα όπου κυοφορείται ό Αντίχριστος, ό απεσταλμένος του Σα-
τανά, ό «Μεσσίας»- που περιμένουν οι αμετανόητοι Ιουδαίοι Σιωνιστές! Παναγιώτατε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό! Μην το αντιπαρέλθετε! "Αν θέλετε στοιχεία να σας στείλουμε. Αγωνιζόμαστε ειλικρινά για την αλήθεια και το μόνο που ζητούμε είναι να δοξάζεται και τιμάται το Όνομα της Άγιας Τριάδος και της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ