Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την εκλογή του Τέκτονα Γ.Καραποστόλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ

Ε πειδή πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για το θέμα Καραποστόλου και προκειμένου να ακουστεί και η θέση του ΛΑΟΣ,ρωτήσαμε τον βουλευτή του κ.Γεωργιάδη σχετικά,ο οποίος σε προηγούμενη ερώτηση είπε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΦΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο...ΝΑΙΤΗΣ!!!


-Λετε οτι απλα ....

..του ζητηθηκε (του κ.Καραποστολου) να παραιτηθει απο τη θεση του Γενικου Διευθυντη.Τοτε γιατι διερρευσε στα ΜΜΕ οτι διαγραφηκε απο το κομμα;Υπαρχει δημοσιευμα της εφημεριδας Α1 που λεει σχετικα οτι “ο Καρατζαφερης δεν χαριζεται σε κανεναν”!!!Πώς το κρινετε αυτο;Δε συνιστα εξαπατηση των ψηφοφορων του ΛΑΟΣ;Και αν τελικα εξελεγη με δημοκρατικες διαδικασιες,αυτο σημαινει οτι υπαρχουν αρκετοι εντος του κομματος που δεν εχουν προβλημα να εχουν στις ταξεις του εναν Μασωνο!Μηπως τελικα αυτο ειναι χειροτερο;"Επαναλαμβάνω, ουδέποτε ανακοινώθηκε η διαγραφή από το κόμμα του κ. Καραποστόλου. Για να διαγραφεί κάποιος πρέπει να συνέλθει η Πειθαρχική μας Επιτροπή και να αποφασίσει την διαγραφή κάποιου μέλους για συγκεκριμένο λόγο. Το να είναι κάποιος Ναίτης ή και Τέκτων ακόμη δεν αποτελεί λόγο διαγραφής από τον ΛΑ.Ο.Σ. Είμαι σε θέση να γνωρίζω μάλιστα ότι άνθρωποι πάρα πολύ κοντά στην Εκκλησία, έως και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα εντός αυτής, είναι τέκτονες. Προσωπικά διαφωνώ με τον Τεκτονισμός, όπως και με κάθε είδους Στοά, γι’αυτό και δεν είμαι μέλος σε καμμία, διότι δεν μου αρέσουν τα κρυφά πράγματα. Μ’ αρέσει το φώς. Όμως γνωρίζω τέκτονες οι οποίοι είναι πραγματικοί πατριώτες και χριστιανοί ορθόδοξοι. Ως προς τον κ. Καραποστόλου, αυτό που έγραφε η Α1 αναφερόταν στην παραίτησή του κατόπιν εντολής του Προέδρου από την θέση του Γενικού Διευθυντού του κόμματος. Εάν αυτή την θεωρείτε μικρή ποινή, διαφωνώ μαζί σας. Είναι μεγάλη ποινή, διότι η θέση του Γενικού Διευθυντού είναι μία πολύ κρίσιμη θέση. Τώρα μέλος του κόμματος παραμένει, ως μέλος ήρθε στο Συνέδριο και ως μέλος έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη. Τώρα το γιατί το Συνέδριο τον εξέλεξε είναι θέμα κρίσης. Πάντως επαναλαμβάνω ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ελέγχει τί κάνει το κάθε μέλος του, εκτός ΛΑ.Ο.Σ. Μπορεί να εξετάσει διάφορες συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά στην Ελληνική Δημοκρατία ο τεκτονισμός παραμένει νόμιμος και άρα δικαίωμα του καθενός. Δεν το συστήνω επαναλαμβάνω και δεν τον επέλεξα για μένα, αλλά δεν μπορώ να τον απαγορεύσω. Εάν δε ψάχνετε να ψηφίσετε κόμμα χωρίς τέκτονες, μάλλον πρέπει να φτιάξετε ένα δικό σας, διότι δεν υπάρχει και στο δικό σας δεν θα είστε ποτέ σίγουρος για κανέναν."


-Ειναι γεγονος πως ο Τεκτονισμος εχει διεισδυσει παντου.Απο το ΛΑΟΣ ομως,ενα κομμα που λεγεται “Ορθοδοξο”,περιμεναμε κατι διαφορετικο.

"Ο ΛΑ.Ο.Σ. παραμένει ένα πολιτικό κόμμα φίλε μου. Δεν είμαστε ούτε η Εκκλησία της Ελλάδος, ούτε παραθρησκευτική οργάνωση. Μέσα στο κόμμα υπάρχουν άνθρωποι όλων των ειδών και των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τα άλλα κόμματα είναι ότι εμείς θεωρούμε πώς πρέπει να προασπίσουμε την Ορθόδοξή μας ταυτότητα, από την επίθεση που δέχεται από την λεγομένη Νέα Εποχή (New Age). Πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσουμε μάχη για να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και δεν ντρεπόμαστε να δηλώνουμε την πίστη μας. Όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι αποκλείουμε από το κόμμα μας, όσους δεν είναι Ορθόδοξοι. Υπάρχουν μεταξύ των μελών μας και Καθολικοί και Εβραίοι κλπ. Πιστεύουμε όμως και πολιτικά δίνουμε μάχη γι’αυτό ότι η Ελλάς είναι μία Ορθόδοξη χώρα και πρέπει να παραμείνει μία Ορθόδοξη χώρα."

Πηγή:http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/blog-post_732.html
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ