Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί οι Μασόνοι σκότωσαν τον Μαϊκλ Τζάκσον

(Σημ .Blog: Τελικά η βλακεία (για να μην χρησιμοποιήσω κάποια άλλη απρεπή έκφραση) ορισμένων δεν έχει όριο. Μέσα στη δύνη της συνομοσιολογίας γεγονότα δένονται με απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως κύριο στόχο να εξάψουν τη φαντασία του αναγνώστη . Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν άργησαν να βρεθούν και οι φωστήρες οι οποίοι συνέδεσαν το θάνατο του σταρ της Pop μουσικής Μάϊκλ Τζάκσον με τους Τέκτονες. Δείτε τα παρακάτω Video και θα καταλάβετε.)

Τρία κομμάτια από το "The Music Industry Exposed" - αποδεικνύουν ότι ο Μαϊκλ Τζάκσον είχε μυστικά συνθήματα εναντίον των Μασόνων (Illuminati) μέσα σε κάποια βιντεοκλιπ του.

Στο πρώτο βίντεο γίνεται πλήρης ανάλυση ενός χορού του Μαϊκλ Τζάκσον στα 4 τελευταία λεπτά του βίντεο κλιπ "Black or White".

Σε αυτά τα 4 λεπτά ο Μαϊκλ ενώ παρακολουθείται από τον Διάβολο, κάνει κάποιες κινήσεις και αποκρυφιστικές χειρονομίες που μόνο μασόνοι και αποκρυφιστές μπορούν να καταλάβουν. Στη συνέχεια χτυπάει μασονικά σύμβολα και στο τέλος απελευθερώνεται και προσκυνάει τον Θεό!

Παρακάτω αναφέρεται από την ίδια του την αδερφή ότι περίμενε να τον δολοφονήσουν εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6878.html

THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED - The Michael Jackson Sacrifice (Part 7) Gr s...

THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED - Michael Jackson's Vitiligo (Part 8) Greek subs

THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED - Why the Illuminati killed Michael Jackson (...

Η Καταραμένη Αδελφότητα - Roberto Gervaso

Συναγωγή του Σατανά ή ναός της αδελφότητας; Λέσχη μαφιόζων ή σχολή ηθικής; Αίρεση διαβολική ή ανθρωπιστική οργάνωση; Τι είναι επιτέλους η Μασονία; Και ποιοι είναι επιτέλους οι Μασόνοι; Καταραμένοι Αδελφοί ή Παιδιά του Φωτός; Κωμικοί απατεώνες και εγκληματίες τύπου Καμόρας ή ιππότες της δημοκρατίας; Για τη Βασιλική Τέχνη που γεννήθηκε το 1717 στο Λονδίνο, έχουν γραφεί τα πάντα. Πάνω από δύο αιώνες οι οπαδοί της υπήρξαν αντικείμενα διαπόμπευσης και διασυρμού. Ο Ρομπέρτο Τζερβάζο ξεδιπλώνει την ιστορία της Μασονίας με τις πυθαγορικές, γνωστικές, ναϊτικές, ροδοσταυρικές ρίζες. Ερευνά τη σχέση της με την Εκκλησία και τις απολυταρχικές μοναρχίες του 17ου, 18ου και 19ου αιώνα, τη σχέση της με τα απολυταρχικά καθεστώτα και τις δημοκρατίες του εικοστού αιώνα, με τον Διαφωτισμό, τον Ρομαντισμό, τον φασισμό. Από τον Βολταίρο στον Γκαίτε, από τον Μότσαρτ στον Σιμπέλιους, από τον Τζορτζ Ουάσινγκτον στον Γκαριμπάλντι, από τον Βενιαμίν Φρανκλίνο στον Ρούζβελτ, από τον Καλιόστρο στον Καζανόβα, από τον Φέρμι στον Φλέμινγκ, από τον Όσκαρ Ουάιλντ στον Καρντούτσι, από τον λόρδο Μπρούμελ στον Μπάφαλο Μπιλ, από τον Ουόλντ Ντίσνεϊ στον Τοτό, από τον Κάλβι στον Τζέλι, η μασονική αδελφότητα διέγραψε μια μεγάλη πορεία μέχρι σήμερα...


Κύριος Συγγραφέας: Gervaso, Roberto


Εκδοτικός Οίκος: ΕΝΑΛΙΟΣ

Έτος έκδοσης: 0/2003

Σελίδες: 444

ISBN: 9789605361020

Φιλαδέλφεια ΗΠΑ- Απονομή του 33ου βαθμού σε 163 αδελφούς


Την Τρίτη 31 Αυγούστου 2010 στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α πραγματοποιήθηκε η απονομή του 33ου βαθμού του Σκωτικού Τύπου σε 163 αδελφούς. Η εκδήλωση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης του Ανωτάτου Συμβουλίου του Σκωτικού Τύπου.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ