Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Ακαδημία Phoenix Rising

Αγαπητοί Φίλοι,


Με χαρά σας προσκαλούμε στην εναρκτήριο εκδήλωση μας τις 15/10/2010 και ώρα 19:00, μια ανοιχτή βραδιά με ομιλίες και συζήτηση γύρω από την Ακαδημαϊκή Μελέτη του Δυτικού Εσωτερισμού. Οι ομιλητές μας συμπεριλαμβάνουν τον κ. Ιορδάνη Πουλκούρα, συγγραφέας και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Άβατον, και τον Δρ Στάνλεϋ Σφήκα, καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης.

Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, η Ακαδημία Phoenix Rising αποτελεί μια νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στόχο έχει να προωθήσει και να αναπτύξει την Ακαδημαϊκή Μελέτη του Δυτικού Εσωτερισμού μέσα από τα τμήματα και τις εκδηλώσεις της. Στην εναρκτήριο εκδήλωσή μας, αντί εγκαινίων, σκοπό έχουμε να απαντήσουμε σε απορίες και προβληματισμούς γύρω από τους στόχους μας και να γιορτάσουμε μαζί σας την επίσημη έναρξη της πρώτης περιόδου εγγραφών μας.

Παραπάνω, όπως κι επισυνημμένη ως αρχείο pdf, βρίσκετε την πρόσκληση με όλες τις λεπτομέρειες. Επιπλέον μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.phoenixrising.org.gr .

Η παρουσίαση της Ακαδημίας θα επαναληφθεί στην Θεσσαλονίκη τις 19 Νοεμβρίου, και στην Αλεξανδρούπολη τις 20 Νοεμβρίου. Οι λεπτομέρειες αναμένονται, και θα αναρτηθούν στην σελίδα των εκδηλώσεών μας: http://www.phoenixrising.org.gr/el/events/all-upcoming-events/ μόλις τις επιβεβαιώσουμε.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας δούμε στην εκδήλωσή μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σάσσα Τσέϊτοου

Ιδρύτρια - Διευθύντρια Ακαδημίας Phoenix Rising

Εσωτερικών Σπουδών και Δημιουργικών Τεχνών
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ