Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα.

Σοßαρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.


Τα στοιχεία είναι:

Μερισιώτης Βαγγέλης

Ευαγγελισµός ΜΕΘ2

ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00

Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ßρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας 'Ο αρνητικό'.


Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο εßδοµάδες.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638

ΚΙΝ: 6944 434 559 6944 434 559

Ματιές στην Ιστορία

Την 1 Ιανουαρίου του 1942 η Σερβία εξέδωσε αναμνηστική έκδοση, για την μεγάλη αντιτεκτονική έκθεση που έλαβε χώρα την 22 Οκτωβρίου 1941 στο Βελιγράδι, τεσσάρων γραμματοσήμων . Τα γραμματόσημα παρουσιάζουν μια ισχυρή Σερβία να συνθλίβει την διαβολική Μασονία, τον Κομμουνισμό και την Εβραϊκή εξάπλωση.

Τα γραμματόσημα έχουν τίτλο <<Αντιτεκτονική Έκθεση>> σε κυριλλικά γράμματα. Να σημειώσουμε ότι το αντιτεκτονικό μένος παρέμεινε ενεργό μέχρι το 1990 όπου ο Τεκτονισμός απαγορεύονταν δια νόμου.

Το πρώτο γραμματόσημο παρουσιάζει με κουκούλα (;) περίζωμα και περίζωμα να τυφλώνεται από τις ακτίνες φωτός τους Έθνους. Είναι εμφανής η προσπάθεια των κρατικών υπηρεσιών να ταυτίσουν τον Τεκτονισμό με το Σιωνισμό.


Το δεύτερο γραμματόσημο παρουσιάζει τις σκοτεινές δυνάμεις του Σιωνισμού – Τεκτονισμού υπό μορφή φιδιού (τα σύμβολά του αστεριού του Δαυίδ η πυραμίδα και ο γνώμονας είναι εμφανείς ) να συνθλίβονται από το χέρι της Σερβίας.


Το τρίτο γραμματόσημο παρουσιάζει ένα δεμάτι σίτου (Τεκτονικό σύμβολο), το σφυρί και το δρεπάνι (κομμουνισμός) και το αστέρι του Δαυίδ (Σιωνισμός) να βρίσκονται μπροστά από το Σταυρό που θα τα κατανικήσει. Η παρουσία των τριών συμβόλων είναι άλλη μια προσπάθεια της κρατικής προπαγάνδας να ταυτίσει Κομμουνισμό – Τεκτονισμό – Σιωνισμό.


Το τελευταίο γραμματόσημο της σειράς δείχνει τη νέα Σερβική δύναμη να πατά το αστέρι του Δαυίδ και να γκρεμίζει τις δύο στήλες του Ναού του Σολομώντος , στήλες οι οποίες έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό στον Τεκτονισμό.

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ