Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Προσφορά χαράς στα παιδιά


Οι American Airlines και το Texas Scottish Rite Hospital για παιδιά στέλνουν τα παιδιά που έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς για σκι στο Colorado.

Συγκεκριμένα , φέτος για 30η φορά , 14 έφηβοι που είχαν την ατυχία να χάσουν κάποιο μέλος του σώματός τους, θα συμμετάσχουν σε μια εβδομαδιαία εκδρομή στο Winter Park του Colorado με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο Δ/ντης του Νοσοκομείου δήλωσε ότι αυτές οι δράσεις βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν δεξιότητες αλλά και αυτοπεποίθηση .

(Σημ:Μακάρι και εμείς οι Έλληνες Τέκτονες κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε την εσωστρέφεια μας και να βγούμε έξω στον κόσμο μακριά από προκαταλήψεις οι οποίες έχουν σταθεί εμπόδιο στο να κατανοήσουν οι μη μυημένοι το πραγματικό νόημα του Τεκτονισμού.)

UFO Τέκτονες;


Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση αρκετά παράξενη. Συγκεκριμένα στις 17 Δεκ. 2010 οι θαμώνες μιας παμπ στο Bristol της Αγγλίας ισχυρίστηκαν ότι είδαν στον νυχτερινό ουρανό ένα ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο) το οποίο έφερε το έμβλημα της τάξεως της Βασιλικής Αψίδας (τα γνωστά τρία Ταυ).

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο σκάφος είχε βγει νωρίτερα από ένα άλλα μεγαλύτερο (μητρικό όπως χαρακτηριστικά είπαν ) το οποίο έφερε και αυτό τεκτονικά σύμβολα!!!

(Σημ. Blog: Θα μας τρελάνουν τελείως...)

 
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ