Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη Προσπάθεια των αδελφών στο Queensland


Οι αδελφοί του Queensland της Αυστραλίας ανάλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των τεραστίων ζημιών που άφησε πίσω του ο κυκλώνας Yasi.

Όπως δήλωσε ο Μεγάλος Διδάσκαλος του Queensland έχουν συγκεντρωθεί για την ώρα πάνω από 480.000 δολάρια από διάφορους φορείς και τα χρήματα θα διατεθούν για την αποκατάσταση έργων υποδομής.

΄΄ Αρχικά προσανατολιζόμασταν να παράσχουμε βοήθεια μόνο στο Queensland αλλά στη συνέχει διαπιστώσαμε ότι και οι βόρεις περιοχές αντιμετωπίζουν εξίσου σημαντικά προβλήματα. Είναι ελπίδα μας να ξεπεράσουμε τον αρχικό μας στόχο κατά πολύ΄΄

Εκδήλωση της Θεοσοφικής Εταιρείας

Αγαπητοί φίλοι την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στην Θεοσοφική Εταιρεία, Βουκουρεστίου 25 Αθήναι, 1ος όροφος, ο Αδελφός Βασίλειος Ρένεσης θα μιλήσει με θέμα «Επί σκοπόν διατελών έφιππος». Η διάλεξη αυτή αφορά το θέμα του ιπποτισμού και τον ιπποτικών ταγμάτων. Όσοι ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους θέματα δεν θα πρέπει να χάσουν την ομιλία αυτή. Η είσοδος είναι ελεύθεροι.

Πληροφόρηση

Αγαπητοί φίλοι

Σε κάποια σημεία του blog θα δείτε διαφημίσεις.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα όποια έσοδα από τις διαφημίσεις αυτές (μέσω adsence Google) θα δίδονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και μόνον.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ