Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Δωρεά των Φίλων του Blog στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας


Αγαπητοί φίλοι του blog

Πριν από 1,5 μήνα εγκαινιάσαμε πιλοτικά ένα πρόγραμμα διαφημίσεων στο blog  (μέσω Adsense)  με σκοπό τα όποια έσοδα που συγκεντρώνονται να αποστέλλοντα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.
  
Με κάθε κλικ που γίνεται στις διαφημίσεις που παρουσιάζονται στο blog αποταμιεύεται ένα μικρό ποσό.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα συγκεντρώθηκαν 11 ευρώ και 77 λεπτά.

Σήμερα προχωρήσαμε στην κατάθεση του παραπάνω ποσού στο λογαριασμό του Ιδρύματος.

Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να προσπαθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις να πετύχουμε κάτι παρά να επαφιόμεθα σε μια εσωστρέφεια ενδιαφερόμενοι  μόνο για τα δικά μας προβλήματα.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που βοηθούν σ’ αυτήν την προσπάθεια. 
(Στις φωτογραφίες  το αποδεικτικό κατάθεσης καθώς και το αποδεικτικό της Google  για το ποσό που συγκεντρώθηκε)

Δωρεά στο Νοσοκομείο Leighton


Δύο Τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας δώρισαν στο Νοσοκομείο Leighton τα μέλη της Στοάς John Brunner στην Αγγλία. Οι τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν στα δωμάτια αυξημένης φροντίδας προκειμένου να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή των ασθενών.

Η ίδια Στοά είχε διαμορφώσει, με δικά της έξοδα, τον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου με στέγαστρα προκειμένου να μπορούν οι ασθενείς να παρακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο δ/ντης του Νοσοκομείου Jenice Jardine δήλωσε: <<Είμαστε ευγνώμονες για την συνεχή ενίσχυση που μας δίνεται από την συγκεκριμένη αδελφότητα>>
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ