Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

O Μπομπ ο σφουγγαράκης και ο mickey mouse είναι Τέκτονες.


Αγαπητοί φίλοι και αδελφοί 

Το γνωρίζατε ότι ο Μπομπ ο σφουγγαράκης και ο mickey mouse χρησιμοποιούνται για να εθίσουν τα παιδιά στον Τεκτονισμό???? 

Μάλιστα καλά ακούσατε . O Μπομπ ο σφουγγαράκης και ο mickey mouse είναι Τέκτονες.

Το video που ακολουθεί δημιουργήθηκε από κάποια << φωτεινά>> μυαλά για να τεκμηριώσει τον παραπάνω ισχυρισμό.  

Τι άλλο θα ακούσουμε……


Την Κυριακή 8 Μαΐου ομιλία του εκλεκτού αδ. Ανδρέα Ριζόπουλου σε αμερικάνικο διαδικτυακό τόποΑπό τις 03.00 της Κυριακής 8 Μαΐου θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο ομιλία
αδ. Ανδρέα Ριζόπουλου  διάρκειας περίπου 45 λεπτών για τους Φιλέλληνες Τέκτονες και την Επανάσταση του 1821.


 Ο Ανδρέας Ριζόπουλος είναι ενεργό μέλος Τεκτονικών Δυνάμεων στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Αμερική. Επί τριάντα χρόνια ασχολείται με την ιστορική έρευνα και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά (τεκτονικά και άλλα) της Ελλάδας και της Αγγλίας, ιδιαίτερα στην ετήσια επετηρίδα της πρώτης και σημαντικότερης Στοάς Ερευνών του κόσμου, της Quatuor Coronati.
 
 Έχει εκδώσει εννέα βιβλία (τα τέσσερα εκτός εμπορίου) και έχει μεταφράσει στα ελληνικά διάφορα ιστορικά και επιστημονικά συγγράμματα.
Ανακοίνωσε και δημοσίευσε δεκάδες ερευνητικές εργασίες για τον Τεκτονισμό σε έντυπα και επετηρίδες της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Τουρκίας.

Βιβλία του αδ. Ριζόπουλου είναι τα παρακάτω:
(2003) Το μυστήριο του Άλκη Ριζάρη, Σπανός – Βιβλιοφιλία
(2002) Τουρκία, Επτάλοφος, [μετάφραση]
(1998) Le Tourbillon, Σπανός - Βιβλιοφιλία

Πηγή βιογραφικών στοιχείων : Ηttp://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=44773

150 χρόνια Στοά St Lawerence Lodge Αρ. 131Η Στοά St Lawerence Lodge Αρ. 131τιμά τα 150 χρόνια από την δημιουργία της με μια μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Bruce County και στο πολιτιστικό κέντρο του Σαουθάμπτον.

Η έκθεση με τον τίτλο ΄΄ "Freemasonry -A History Hidden in Plain Sight" άνοιξε της πύλες της στο κοινό το περασμένο Σάββατο όπου και την επισκέφτηκαν ,την πρώτη ημέρα, πάνω από 200 άτομα.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 3 Ιουλίου του 2011.


 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ