Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Τι θα σκέφτονταν;

Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι θα σκέφτονταν  οι Μητρ. Αμβρόσιος και Καλλίνικος  εάν έβλεπαν τις παραπάνω εικόνες.  

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Εξω οι άθεοι και οι μασόνοι από την Βουλή των Ελλήνων


(Σημ. Blog: Φαίνεται ότι κάποιοι ιεράρχες ζήλεψαν την φήμη του Μητρ. Πειραιώς ως <<Μασονοφάγου>>. Τελικά είναι διαχρονική η συνταγή. Όταν δεν υπάρχουν εχθροί πρέπει να τους ανακαλύπτεις.)

απόσπ. από την εφημ. : 3/5/2011
"Για τα χάλια στα οποία περιήγαγε τον τόπο ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδος εδώ και 18 μήνες) και η κουστωδία του ομιλεί με αγανάκτηση ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Ενώ και γενικότερα επιτίθεται εναντίον κάθε πολιτικού, τονίζοντας ότι στο βουλευτικό αξίωμα πρέπει να εκλέγονται άνθρωποι που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό".

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της στοάς Fellowship 681


Την Κυριακή 23/5 μέλη της Στοάς Fellowship 681 (ΗΠΑ) γιόρτασαν από κοινού με άλλα μέλη της Μεγάλης Στοάς της Ιντιάνα τα 100 χρόνια της Στοάς τους .

Η ημέρα ξεκίνησε με μια πανηγυρική συνεδρία για να συνεχισθεί με άνοιγμα των θυρών προς τους επισκέπτες. Η τελετή ήταν εξαιρετική και περιελάμβανε Τεκτονικά έθιμα που αρκετοί νέοι αδ. δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Υπήρξαν ομιλίες πρώην Σεβασμίων και Μεγ. Αξιωματικών ενώ η γιορτή τελείωσε με τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από χορωδία αποτελούμενη από αδελφούς.


 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ