Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Shaquille O'Neal - O Ελευθεροτέκτονας θρύλος του NBA Πολλοί γνωρίζουν τον θρυλικό  και θηριώδη παίχτη του NBA  Shaquille O'Neal ο οποίος από το 1992 έπαιξε στο NBA για λογαριασμό των ομάδων Orlando Magic , Los Angeles Lakers , Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως είναι ότι ο θρυλικός Shaq έγινε Ελευθεροτέκτονας  στη Στοά  Widow's Son Lodge No. 28 της  Βοστώνης.

Ο αδελφός ,πλέον, Shaquille O'Neal  αποφοίτησε από το Louisiana State University και είναι κάτοχος MBA  του Phoenix University ενώ σήμερα κάνει το διδακτορικό του στον τομέα Διοίκηση της Εκπαίδευσης στο Barry University.

Ο  Shaquille   έχει κάνει την προσφορά προς το συνάνθρωπο κομμάτι της καθημερινότητας του καθώς   έχει κάνει πολλές δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα.  Τελευταία πρωτοστατεί σε μια κίνηση προκειμένου να βοηθηθούν, στο Ορλάντο, αυτοί που τα σπίτια τους κινδυνεύουν με κατάσχεση.

Ο σφαγέας του Όσλο - Η ανακοίνωση της Den Norske FrimurerordenΑγαπητοί φίλοι και αδελφοί.

Το blog έχει δεχθεί αρκετά μηνύματα σχετικά με το άρθρο μας “ Δεν είναι Τέκτονας ο σφαγέας του Όσλο”  τα οποία αναφέρουν ότι είναι τέκτονας ο παράφρονας δολοφόνος. Το άρθρο μας δεν είχε σκοπό να διαστρεβλώσει την αλήθεια ( πράγματι ο Αντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ είναι στα χαρτιά Τέκτονας) απλώς να διευκρινίσει ότι ένας τέτοιος <<άνθρωπος>> με τέτοιο μίσος για τον συνάνθρωπο του και την κοινωνία όπου δεν διστάζει να αφαιρέσει 93 ζωές δεν μπορεί να έχει σχέση με τις αρχές του Ελεεθεροτεκτονισμού.

Μάλιστα η επίσημη τεκτονική δύναμη στην Νορβηγία έβγαλε στο επίσημο site της και επίσημη ανακοίνωση όπου ο Μεγάλος Διδάσκαλος Ivar Α. Skar. αναφέρει:

Είμαι συγκλονισμένος από τα γεγονότα στο νησί Utoya. Καταθέτω τη θλίψη μου και τη συμπαράσταση μου στις οικογένειες των θυμάτων. Ο δράστης υπήρξε μέλος της αδελφότητας μας αλλά εκδόθηκε απόφαση , με άμεση ισχύ, για την διαγραφή του. Οι πράξεις του και τα κίνητρα της δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουν οι Ελευθεροτέκτονες.

Χτίζουμε τις δράσεις μας σε χριστιανικές και ανθρωπιστικές αξίες  και τα μέλη μας συμβάλουν στην ειρήνη, την φιλανθρωπία την κατανόηση.

Φυσικά θα προσφέρουμε στην αστυνομία οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στο έργο της.”  
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ