Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Τι κάνουμε τώρα;


Αδελφοί μου

Η χώρα μας δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε όλα τα επίπεδα. Οι οικονομικές της υποχρεώσεις διογκώνονται συνεχώς από τις ληστρικές συμφωνίες με τους <<αχρείους εταίρους>> μας. Η επιβάρυνση και οικονομική εξαθλίωση των πολιτών είναι καθημερινή και ανεξέλεγκτη. Το χρηματιστήριο βουλιάζει με τους ανά τον κόσμο μεγαλοεπενδυτές να εμφανίζονται πια σίγουροι για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος. Οι γείτονες μας βρίσκουν μέσα στη δίνη των γεγονότων , την ευκαιρία να εγείρουν ξανά διεκδικήσεις για τις ΑΟΖ, νησιά κτλ. Οι θεσμοί , οι αξίες και οι αρχές άρχισαν να χαλαρώνουν επικίνδυνα . Οπωσδήποτε μια κατάσταση δύσκολη, ανέλπιστη, τρομαχτική.

Ήλθε λοιπόν η ώρα όλοι οι αδελφοί να δείξουμε το διαμέτρημα της δύναμής μας και της κοινωνικής ευαισθησίας που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα εργαστήριά μας. Ήλθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Ήλθε η ώρα όσοι από εμάς μένουμε απαθείς , αδρανείς και υποτελείς των καταστάσεων να ενεργοποιηθούμε και να δράσουμε. Ας μην λυγίσουμε μπροστά στην οικονομική χρεοκοπία και ας γίνουν οι Στοές μας τα εργαστήρια που θα προετοιμάσουν τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που θα στηρίξουν την ανατροπή του αδιεξόδου που έχουμε περιέλθει.

Όλοι μαζί μπορούμε αρκεί να ρίξουμε τα εικονικά παραπετάσματα που μας κρατούν χωρισμένους για μικροπολιτικά συμφέροντα.

Οι αδελφοί μας στο παρελθόν μας έχουν δείξει το δρόμο μέσα από τους αγώνες τους και τις κοινωνικοπολιτικές ανατροπές που επέφεραν. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους όχι με βία αλλά με δύναμη, ομόνοια και αποφασιστικότητα.

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ