Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Οι Δούριοι Ίπποι της ζωής μαςΤην Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, στις 12 με 1 την νύχτα, στο Κανάλι 9, η εκπομπή της Λένας Λιβανός «Τα χρώματα του λόγου» θα είναι αφιερωμένη στο φιλοσοφικό θέμα: «Οι Δούριοι Ίπποι της ζωής μας». Στην εκπομπή αυτή θα μετέχει ο Γιώργος Καραχάλιος δίπλα στον διεθνούς φήμης πνευματικό διδάσκαλο Στάθη Λιακόπουλο, του οποίου η παρουσία λαμπρύνει και κοσμεί την εκπομπή.

Κλειστές οι Πυραμίδες λόγω προγραμματισμένης Τεκτονικής Εκδήλωσης


Μια παράξενη είδηση μας έρχεται από την Αίγυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων της Αιγύπτου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 11-11-2011 Τεκτονική Εκδήλωση στο οροπέδιο της Γκίζας κοντά στην Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα με συμμετοχή Τεκτονικών αντιπροσωπειών από διάφορα μέρη της γης. Μπροστά σε αυτό το γεγονός αξιωματούχοι του Καϊρου αποφάσισαν να κλείσουν τις Πυραμίδες προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Το παράξενο είναι ότι υπέρ του κλεισίματος των Πυραμίδων συντάχθηκαν το Τμήμα Αρχαιολογίας υπεύθυνο για τις Πυραμίδες, το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων, το Υπουργείο Εσωτερικών. Επίσης η Μουσουλμανική Αδελφότητα τάχθηκε κατά της διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τελικά το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων και το Κυβερνείο της Γκίζας επιβεβαίωσαν ότι η εκδήλωση ακυρώθηκε ωστόσο οι Πυραμίδες εξακολουθούν να είναι κλειστές.

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ