Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Απειλές κατά του ΜΔ της GLNF


Όπως πληροφορούμαστε από την εφημερίδα L’ Express (Francois Koch) ο δικηγόρος  του Μεγ. Διδασκάλου της GLNF  δήλωσε ότι η Δικαστική Αστυνομία της Γαλλίας διεξάγει έρευνα μετά από καταγγελία για απειλές κατά της ζωής του Μεγάλου Διδασκάλου.

Στοά ΥΠΑΤΙΑ - Συνέδριο 22-30 Ιουνίου 2012Η Στοά ΥΠΑΤΙΑ διοργανώνει στις 22-30 Ιουνίου 2012 συνέδριο με θέμα Εσωτερικές Παραδόσεις στον Αρχαίο και Σύγχρονο Κόσμο. Εικοσιτέσσερις διακεκριμένοι εισηγητές μεταξύ των οποίων ο κος Αν. Ριζόπουλος, ο Στ. Ελμάζης, η Σάσα Τσέιτοου, κα. Θα μας δώσουν μοναδικές πληροφορίες για αυτό το τόσο ενδιαφέρον θέμα.
Παρακάτω ακολουθεί ο σύνδεσμός από όπου μπορείτε  να κατεβάσετε  το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σχετικά με τη Στοά Υπατία

Το συνέδριο οργανώνεται από τη Στοά Υπατία, μία μη κερδοσκοπική στοά, της οποίας οι εργασίες γίνονται υπό την αιγίδα της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Ελλάδα. Η Στοά Υπατία ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2004, και από τότε είναι ενεργή οργανώνοντας διαλέξεις, ενώ επίσης, εκδίδει και διανέμει δωρεάν ένα τριμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό με τον τίτλο Υπατία, το οποίο παρουσιάζει άρθρα, τόσο ακαδημαϊκά, όσο και μη, σχετικά με την ιστορία και τη μελέτη των εσωτερικών ρευμάτων, φιλοσοφιών, θεοσοφιών, αλλά και του εσωτερισμού γενικά. Η Στοά Υπατία έχει σαν στόχο την πρακτική προώθηση των παρακάτω τριών σκοπών: Το σχηματισμό ενός πυρήνα Παγκόσμιας Αδελφότητας στην Ανθρωπότητα, χωρίς διάκριση φυλής, πίστης, φύλου, κοινωνικής τάξης, ή χρώματος, την ενθάρρυνση της Συγκριτικής μελέτης Θρησκειών, Φιλοσοφίας και Επιστήμης, την έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της Φύσης και των ανεκδήλωτων δυνάμεων του Ανθρώπου.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ