Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Ταξίαρχος (Ε.Α) Γ.Μελάς – Για όλα φταίνε οι ΜασόνοιΑντιτεκτονικό παραλήρημα του Ταξιάρχου (Ε.Α)  Γ.Μελά που δηλώνει ότι για όλα φταίνε οι Μασόνοι καθώς επίσης καλεί τον Εισαγγελέα να ελέγξει ποιοι βουλευτές είναι Τέκτονες και να τους εκδιώξει από την Βουλή.
Τι άλλο θα δούμε!!

Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Γκεμπελικού τύπου video κατά του αδ. Πάτκα

Παρακολουθήστε του γκεμπελικού τύπου video της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ (5/2/2012)  του Contra Channel σχετικά με τον Υπατ. Μεγ. Ταξ. Αδ. Βασίλειο Πάτκα.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας και τα αυτιά σας με αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε. Φτάνουν στο σημείο να κατηγορήσουν τον αδελφό ότι ευθύνεται και αυτός για την βύθιση της χώρας στην ανυποληψία.

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να σκεφτεί  κανείς προκειμένου να πετύχει μια μονάδα τηλεθέασης παραπάνω.

 

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων  / video sakis24 blogspot

Εκπομπή του Kontra Channel κατά του Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ


Με το Διεθνές Τεκτονικό Τάγμα ΔΕΛΦΟΙ και τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη αδ. Βασίλειο Πάτκα τα έβαλε χθες ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην εκπομπή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ2. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις επαφές του Υπάτου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπή Μπαρόζο καθώς και τη συμμετοχή του Τάγματος στο CLIPSAS, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι παράξενα.

Αποκορύφωμα η αναφορά του δημοσιογράφου στο γεγονός ότι ο Ύπατος υπήρξε Τραπεζικός αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για σχέσεις με την κυβέρνηση.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να πούμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όσοι δεν γνωρίζουν είναι καλύτερο να μην μιλάνε. Οι ΔΕΛΦΟΙ και ο αδ. Πάτκας προβάλουν με μοναδικό τρόπο την Ελλάδα στο εξωτερικό και ειδικά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους και θέλουν την Ελλάδα κλεισμένη στα στενά πλαίσια της χώρας είναι μια άλλη υπόθεση. Το Τάγμα ΔΕΛΦΟΙ δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες Τεκτονικές Δυνάμεις της χώρας για το πώς πρέπει να κινηθούν αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας. Η εσωστρέφεια δεν έχει θέση στην σημερινή κατάσταση όπου ο Τεκτονισμός πρέπει να σταθεί δίπλα στην κοινωνία και τον άνθρωπο .

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ