Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Άλλο ένα αντιτεκτονικό βιβλίο


Σημ. Blog Άλλο ένα Αντιτεκτονικό βιβλίο κυκλοφόρησε. Ο συγγραφέας (ακόμη ένας στην μεγάλη λίστα των συγγραφέων που έχουν βρει ένα θέμα που πουλάει) υπόσχεται αποκαλύψεις (?)


Φίλε αναγνώστη, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο συγγραφέας Ιωάννης Παππάς ρίχνει φως σε σκοτεινές πτυχές της Μασονίας. Προσπαθεί να σκιαγραφήσει τις σχέσεις Τεκτόνων - Πολιτικής - Εκκλησίας και όλων των βαθμίδων της ελληνικής εξουσίας. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

(Κριτική του Βιβλίου : Ο συγγραφέας Ιωάννης Παππάς ρί­χνει φως σε σκοτεινές πτυχές της Μασονίας. Σκιαγραφεί τις σχέσεις Τεκτόνων - Πολιτικής - Εκκλησίας, και όλων των βαθμίδων της ελληνικής εξουσίας. Με αποδείξεις πιστοποιεί την τεράστια δύναμη των Μασόνων, αλλά και την εξουσία που ασκούν στη χώρα μας. )

Περιεχόμενα

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

3. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

4. ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ

5. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

6. ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

7. ΤΡΟΠΟΙ ΜΥΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΒΑΤΟΝ

8. ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ

9. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

10. ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

11. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

12. Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

13. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο Τεκτονισμός αποτελεί για κάποιους την κότα με τα χρυσά αυγά.


..............άντε και καλά κέρδη!!!!

ΕΜΣτΕ - Επαρχιακή Μεγάλη Στοά Αθηνών


Αύριο, 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Αθηνών της Ε.Μ.Στ.Ε. Μεταξύ των άλλων θα διεξαχθεί και ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων (ΣΓΥ).

Πρόκειται για ένα σημαντικό θεσμικό όργανο του οποίου η συμβολή στην ομαλή λειτουργία της αδελφότητος είναι καθοριστική.

Ελπίζουμε μέσα από τις διαδικασίες να αναδειχτούν άξιοι αδελφοί με γνώση και αγάπη για την αδελφότητα οι οποίοι θα βοηθήσουν το δύσκολο έργο του Μεγάλου Διδασκάλου.

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ