Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Δευτέρα στις 22:00 στον Atlantis FM 105,2 - Εκπομπή Αφιερωμένη στον Τεκτονισμό

Αυτή τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 10 το βράδυ, η Αστρική Πύλη των Ανδρέα Πανουτσόπουλου και Μηνά Παπαγεωργίου επιστρέφει με μια εκπομπή αφιερωμένη στον Τεκτονισμό! Πως και πότε ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την Μασονία; Ποιοι τις προώθησαν και γιατί; Σχετίζεται ο Τεκτονισμός με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Καλεσμένος , για ακόμη μια φορά, ο Τέκτονας και ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών, κ. Στέφανος Παϊπέτης που θα κληθεί να απαντήσει σε πλήθος δύσκολων ερωτημάτων των παραγωγών αλλά και των ακροατών της εκπομπής!

Αυτή τη Δευτέρα στις 22:00 στον Atlantis FM 105,2 ή μέσω του www.atlantisfm.gr!


Ακούστε την Εκπομπή ΕΔΩ

4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιστορία του ΤεκτονισμούΤο 4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιστορία του Τεκτονισμού είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη Σκωτία (Εδιμβούργο) το 2013.
Να θυμίσουμε ότι το πρώτο συνέδριο πραγματοποιήθηκε το 2007 και επαναλήφθηκε το 2009 -2011.
Το 2013 είναι μια σημαντική χρονιά καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ένωση των δύο Μεγάλων Αγγλικών Στοών Ancient και Moderns.

Προσφορά του Blog Tektonismos στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΣυντελεστές του Blog Tektonismos παρέδωσαν σήμερα το πρωί στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμους Αθηναίων φαρμακευτικό υλικό αξίας 455 ευρώ.
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε εις μνήμην Δ.Χ.
Στη δύσκολη εποχή που ζούμε , με χιλιάδες συμπολίτες μας να έχουν σοβαρό πρόβλημα να εξασφαλίσουν τα βασικά για την επιβίωσή τους , η κοινωνική προσφορά , όποια μορφή και εάν έχει αυτή, αποτελεί μονόδρομο.
Ας σκεφτούμε και τον διπλανό μας. Ποιος ξέρει. Αύριο ίσως είμαστε εμείς στη θέση τους.


 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ