Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

O Μ.Δ Στέφανος Παϊπέτης στην Ραδιοφωνική εκπομπή Αστρική Πύλη.
Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε ο Μεγ. Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος ΟΡΦΕΥΣ , αδ. Στέφανος Παϊπέτης στην Ραδιοφωνική εκπομπή Αστρική Πύλη.

Ο Μεγ. Διδάσκαλος με λόγο ακριβή , λιτό και  εξόχως ποιοτικό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν τόσο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί (Μηνάς Παπαγεωργίου και Ανδρέας Πανουτσόπουλος) όσο και οι ακροατές.

(Σημ.Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς για τις ποιοτικές εκπομπές που παρουσιάζουν .  )

Φτάνουν πια οι ανόητες αποκαλύψεις.

(Σημ:Το blog http://apollonios.pblogs.gr/ προχώρησε στην παρακάτω <<αποκάλυψη>>. Θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τους υπευθύνους του blog και όποιον κάνει τέτοιου είδους <<αποκαλύψεις>> ότι καλό θα είναι πρώτα να γνωρίζουν δυο τρία πράγματα περί Τεκτονισμού και μετά να μιλάνε διότι εκτίθενται.)

παραθέτουμε το κείμενο


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
23 Απρ 2012
18 ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΥΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ!!!
ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗ!!
Στη Ρόδο υπάρχει σταυρός ύψους 18 μέτρων στο περίχωρο της Ιεράς Μονής Φιλέρημου και είναι μια προσφορά από την μασονική στοά LIONS.Να ποιοι είναι οι Μασόνοι και έχουν το θράσος οι Εβραιολάτρες να κατηγορούν εμάς!!!Μετά τον Άνθιμο που πήγε και μίλησε στους Μασόνους τώρα αυτό και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε αλλά θα τα βρούμε και θα σας ξεβρακώσουμε Ιουδαιοχριστιανοί!!
1) Σταυρός 18 μέτρων "Ιερά" μονή Φιλέρημου-Ρόδος:
2) Πρόκειται για εκδήλωση της "Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων του Θ.117Β΄ των LIONS Βορείου Ελλάδος - Κύπρου" (προσέξτε την αφίσα):
ΑΙΣΧΟΣ,"ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ"!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΟΙ LIONS ΚΑΙ ROTARY ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;

πηγή: http://apollonios.pblogs.gr/
 
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ