Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΣ - ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ -ΌΧΙ στην ταμπέλα της χαμένης γενιάς ή της χαμένης δεκαετίας.
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές

Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της και όχι μόνο.
Περικοπές μισθών και συντάξεων, χαράτσια, αυξήσεις τιμολογίων των ΔΕΚΟ, αύξηση της ανεργίας, φορολογία, παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας .
Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από συμπολίτες μας που βρέθηκαν από την μια ημέρα στην άλλη επαίτες . Άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για αυτούς και τις οικογένειές τους. Παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα ενώ τα εργασιακά έχουν γυρίσει εκατό χρόνια πίσω.

Είμαστε σε μια περίοδο όπου δεχόμαστε μια κούφια επιθετικότητα από τους πολιτικούς που προσπαθούν να μας φοβίσουν για να τους ψηφίσουμε και όχι να μας πείσουν με προτάσεις και προγράμματα.
Σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή ο Τέκτονας πρέπει όχι μόνον να φερθεί ως ώριμος και βαθιά πολιτικοποιημένος πολίτης αλλά και να υψώσει ανάστημα και λόγο  σε μια κοινωνία που χάνεται.
Η φράση ότι
<<Ο Τεκτονισμός δεν ασχολείται με την πολιτική>>

είναι μια (ας μου επιτρέψετε την έκφραση) μεγάλη, 

αναχρονιστική και εκτός πραγματικότητας   ΜΠΟΥΡΔΑ.
  
Βολεύει κατ ‘ αρχήν τους  όποιους ανάλγητους Τέκτονες που αγωνίζονται εικονικά από την ασφάλεια των Στοών, υιοθετώντας την ψυχολογία της ερήμου που οι αμμοθύελλες της αλλάζουν σχήμα αλλά δεν αλλάζουν τίποτα επί της ουσίας, και από την άλλη τους πολιτικούς οι οποίοι φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι τους συνειδητοποιημένους πολίτες που γεννιούνται (ή θα έπρεπε να γεννιούνται) από την μήτρα της Στοάς.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές

Αντισταθείτε στον κοπανιστό αέρα που μας προσφέρουν κάποιοι.

Αντισταθείτε στα φοβικά σενάρια που μας σερβίρουν

Αντισταθείτε στους σύγχρονούς μαυραγορίτες της πολιτικής

Αντισταθείτε σ’ αυτούς που έχουν βρει στην πολιτική την κότα με τα χρυσά αυγά

Αντισταθείτε στα δικά σας μικροσυμφέροντα που υποθηκεύουν τις ζωές μας και ξεφτιλίζουν την χώρα μας.

Αντισταθείτε στις δημοσκοπικές υπερπαραγωγές

Δράστε με την βοήθεια του γνώμονα και του διαβήτη . Επιλέξτε κομματικά προγράμματα τα οποία είναι ρεαλιστικά, πραγματοποιήσιμα , που δεν χαϊδεύουν αυτιά αλλά είναι δομημένα με επίκεντρο τον πολίτη.

Ως νέος άνθρωπος δεν δέχομαι την ταμπέλα της χαμένης γενιάς ή της χαμένης δεκαετίας.

Η δύναμη είναι στα χέρια μας.

Ας κάνουμε χρήση με σύνεση και όραμα.

Τέκτονας = Κοινωνική Δράση

Δημόδοκος

Οι Γερμανοί ξανάρχονται - Η πορτογαλική κυβέρνηση ψάχνει για Μασόνους στους κόλπους της πολιτικής.


(Σημ: Τακτικές που μας θυμίζουν άλλες εποχές φαίνεται ότι υιοθετεί η Πορτογαλική Κυβέρνηση η οποία έχει εξαπολύσει ένα κυνήγι μαγισσών κατά των Τεκτόνων.)

Ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας “Pedro Passos Coelho”, έδωσε στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης (ισοδύναμο με MSW) κατευθυντήριες γραμμές για τις υποχρεώσεις των προσώπων που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην κυβέρνηση να αποκαλύψουν αν ανήκουν σε μασονικές στοές. Ενημέρωσε την καθημερινή της Λισαβόνας “Diario de Noticias», με οδηγίες σχετικά με την επαλήθευση σχέσεων των πολιτικών με την Μασονία, εφ’ όσων συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση της κυβέρνησης όπου είναι σε εξέλιξη.

Το έγγραφο περιέχει υποψίες εναντίον πολλών ανθρώπων από την… πρώην διοίκηση της πορτογαλικής μυστικής αστυνομίας και για συνεχείς προσπάθειες ελέγχου των μέσων ενημέρωσης. Πορτογαλική εφημερίδα υπενθυμίζει ακόμη και στον πρωθυπουργό την αμφισβήτηση ότι ο Passos Coelho, θα επιβάλλει από άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις, να αποκαλύψουν αν ανήκουν σε Μασονικές στοές Σύμφωνα με την «Diario de Noticias», περνώντας ο πρωθυπουργός το θέμα στο υπουργείο των δημοτικών υποθέσεων, είναι εκ των πραγμάτων μια έρευνα των φερόμενων σχέσεων με εκπροσώπους των πορτογαλικών υπηρεσιών πληροφοριών Τεκτονισμού της χώρας, καθώς και επιφανείς πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Τον Αύγουστο του 2011 η εφημερίδα «Publico», αποκάλυψε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι ήταν συντάκτες της σε επιθεώρηση από τις πορτογαλικές μυστικές υπηρεσίες κατά τις ημέρες των Εργατικών κυβερνήσεων. Πληροφορίες για πράκτορες να έχουν πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια και SMS εκπρόσωπων συντακτικού προσωπικού επιβεβαιώθηκε από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Η ίδρυση μια κοινοβουλευτικής επιτροπής το Φθινόπωρο του περασμένου έτους, έδειξε στις αρχές του Ιανουαρίου, τις σχέσεις μεταξύ του πορτογαλικού ελευθεροτεκτονισμού, κυρίως της στοάς Mozart49 και τις πρώτες εξουσίες, με την συνεχή διαχείριση μυστικών υπηρεσιών , στην οποία ορισμένοι πρώην αξιωματικοί ειδικών δυνάμεων βρήκα απασχόληση. - Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πορτογαλικός Ελευθεροτεκτονισμός εξακολουθεί να έχει μια ισχυρή επιρροή στις υπηρεσίες ασφαλείας – δήλωσε την Τρίτη στο κοινοβούλιο η αντιπρόεδρος του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Τερέζα Coelho.

Τον Ιανουάριο, η συμμετοχή σε μασονικές στοές, επιβεβαίωναν επικεφαλής νομοθετικών των μεγαλύτερων συλλόγων της Πορτογαλίας, ο Luis Montenegro με το Σοσιαλιστικό δημοκρατικό Κόμμα και τον Carlos Zorrinho του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος

 
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ