Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Τεκτονική Κοινωνική Παρέμβαση(Σημ Blog:Δημοσιεύουμε επιστολή που έφθασε στο mail του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων)Ανακοίνωση Νο 1
24/10/2012

Τα νέα μέτρα τα οποία προωθεί η Τρόικα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να θεσμοθετήσει η Ελληνική συγκυβέρνηση, εκτός από αντιλαϊκά είναι και εξοντωτικά. Ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός υιοθέτησης νέων φόρων και περικοπών σε συντάξεις και μισθούς δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας για τον πραγματικό στόχο των <<εταίρων>> μας,  που δεν είναι άλλος από την διάλυση του κράτους πρόνοιας, την εξαφάνιση των εργατικών δικαιωμάτων , την εκποίηση της κρατικής περιουσίας και τέλος την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων που μπορεί να έχει κάποιος πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός ο αδηφάγος Μινώταυρος όσο ταΐζεται τόσο ανοίγει η όρεξη του και θα κατασπαράζει ότι καλύτερο διαθέτει αυτή η χώρα , είτε αυτό λέγεται νεολαία, είτε κρατική περιουσία.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση . Να συμμετάσχουμε ενεργά σε όλους εκείνους τους φορείς και θεσμούς οι οποίοι μπορούν να υψώσουν έναν υγιή αγωνιστικό αντίλογο ,και να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια του καναπέ μας και την καταστροφική ιδεολογία του ωχαδερφισμού.

Ζούμε ιστορικές στιγμές  και οι επόμενες γενεές, εάν δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, θα μας καταδικάσουν στην αιώνια λήθη.Τεκτονική Κοινωνική Παρέμβαση
 

Εκδήλωση από την Περιφερειακή Μεγάλη Στοά της Ινδίας
Αχμενταμπαντ : Το περασμένο Σάββατο περισσότεροι από 300 Τέκτονες της περιφερειακής Μεγάλης Στοάς της Δυτικής Ινδίας συναντήθηκαν στην πόλη Αχμενταμπαντ προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της αδελφότητας.

Η Ινδία είναι μια χώρα με μακρά Τεκτονική παράδοση καθώς η πρώτη Στοά δημιουργήθηκε στην Καλκούτα το 1729.

Αρμενία: Τεκτονισμός και Πολιτική

Ερεβαν: Συνάντηση των Αρμενίων Ελευθεροτεκτόνων πρόκειται να διοργανώσει η Μεγάλη Στοά της Αρμενίας με σκοπό να διερευνηθεί ποιος είναι ο καταλληλότερος υποψήφιος για να αναλάβει την Προεδρεία της χώρας. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.am στην συνάντηση θα παραβρεθεί και ένας πρώην Πρωθυπουργός της χώρας.

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ