Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών ΕιδήσεωνΣάλο έχει προκαλέσει στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης η δημοσίευση του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων σχετικά με την μύηση   εξέχοντα ιεράρχη στο Υπέρτατο Περιστύλιο των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom) .

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποίο λόγο έχουν βγάλει κάποιοι το συμπέρασμα ότι ο ιεράρχης ανήκει στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί αυτή η βεβιασμένη <<διαπίστωση>>. Στην Ελλάδα υπάρχουν Ιεράρχες και άλλων θρησκευτικδο ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ησκειών δογμάτων και θρησκειών.

Θα συμβουλεύαμε κάποιους να μην προτρέχουν να βγάλουν συμπεράσματα .
πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Η Είδηση της Ημέρας
Ανακοίνωση της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Γαλλίας κατά Δικαστικής απόφασης
Μια ασυνήθιστη πρωτοβουλία ανέλαβε η Μεγάλη Μικτή Στοά της Γαλλίας. Πιο συγκεκριμένα , πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε, ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου της Créteil όπου αθώωσε τους 10 από τους 14 κατηγορούμενους για υπόθεση ομαδικού βιασμού ενώ καταδίκασε με ποινές φυλάκισης , από 1 έως 3 χρόνια, τους άλλους τέσσερις.

Στην ανακοίνωσή της η GLMF καταδικάζει την απόφαση του Δικαστηρίου αναφέροντας ότι οι δικαστές δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους τα ψυχικά τραύματα που δημιουργήθηκαν στο θύμα. Κάλεσαν την Γαλλική Δικαιοσύνη να εφαρμόσει την ισότητα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών και τις ενώσεις των πολιτών να αγωνιστούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στοά - Εκλογικό Κέντρο
Όπως είναι γνωστό ο Τεκτονισμός (και όχι οι Τέκτονες) δεν ασχολείται επίσημα με την πολιτική και τα κόμματα. Η παρακάτω φωτογραφία μοιάζει σαν μια καλοστημένη φάρσα. Όμως δεν πρόκειται για αστείο αλλά για το εκλογικό κέντρο 325 της πόλης Orange Country της πολιτείας της Florida. Οι ψηφοφόροι περιμένουν καρτερικά να ψηφίσουν στην Στοά όπου για τις ανάγκες των εθνικών εκλογών των Η.Π.Α μετατράπηκε  σε εκλογικό κέντρο.

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων  photo: CNN
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ