Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Χορηγία του δικηγόρου Χρήστου Μανέα στην Αθλητική Ένωση Τυφλών ΠΥΡΣΟΣ
Ένα καινούργιο όχημ χορηγία του δικηγόρου Χρήστου Μανέαα θα μεταφέρει πλέον του αθλητές με προβλήματα όρασης στις προπονήσεις τους, χάρη στη χορηγία του δικηγόρου Χρήστου Μανέα από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αθλητικής ένωσης Τυφλών “Πυρσός”, ο κ.Μανέας δώρησε στο σωματείο ένα επταθέσιο όχημα, για να μπορούν να μετακινούνται οι αθλητές και να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους.

“Έχουμε ενεργούς περίπου 40 αθλητές που μετακινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προπονηθούν. Το όχημα αυτό ήταν κάτι που το επιθυμούσαμε καιρό γιατί αυτό που διαθέταμε μέχρι σήμερα είναι αρκετά παλιό και προβληματικό”, σημείωσε ο πρόεδρος.

Οι αθλητές της ένωσης “Πυρσός” συμμετέχουν σε ομαδικά παραολυμπιακά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το γκολ μπολ αλλά και σε ατομικά, όπως τζούντο, στίβο και τοξοβολία. Το όχημα παραδόθηκε στου αθλητές του σωματείου σε ειδική εκδήλωση που έγινε χθες (19/1/2013).

Πηγή - http://www.seleo.gr

Εκλογές στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος
Το Σάββατο 26/1/2013 θα διεξαχθούν στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος εκλογές για την ανάδειξη του νέου Μεγάλου Διδασκάλου. Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία με την ελπίδα την επόμενη ήμερα όλοι οι μαζί να συνεργαστούν δημιουργικά για το καλό του Ελληνικού Τεκτονισμού αλλά κυρίως για το καλό της ελληνικής κοινωνίας που περνά τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας .

Δωρεά της Στοάς Lindsy
Αγγλία: Η Στοά Lindsy προσέφερε το ποσό των 500 λιρών στο Louth Swimming (κέντρο κολύμβησης για άτομα με ειδικές ανάγκες) προκειμένου να αγοραστεί εξοπλισμός.

πηγή  – Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Δωρεά της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας
Το ερχόμενο Σάββατο η Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας πρόκειται να παραδώσει στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ένα ασθενοφόρο 4Χ4. Πρόκειται για ένα Mitsubishi L200. Οι αδελφοί κατά τις διαπραγματεύσεις έθεσαν μόνον έναν όρο: Το όχημα να φέρει το έμβλημα της Μεγάλης Ανατολής.

πηγή  – Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων - http://genova.repubblica.it
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ