Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Gioele Magaldi - Τέκτονες οι Monti και DraghiΤον περασμένο Ιανουάριο ο απερχόμενος Ιταλός Πρωθυπουργός Mario Monti  δήλωσε στη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού καναλιού La 7  τα παρακάτω:

Δεν γνωρίζω τι είναι ο Τεκτονισμός και σίγουρα δεν είμαι Τέκτονας. Δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω κάποιον δικαστή Τέκτονα ή ότι διαπίστωσα ότι κάποιος είναι Τέκτονας.΄΄

Ο αντίλογος ήλθε λίγο αργότερα από τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Grande Oriente Democratico d’ Italia , Gioele Magaldi , σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΄΄La Zanzara΄΄ όπου δήλωσε ότι ο Monti συμμετείχε για πολλά χρόνια στην αδελφότητα και μάλιστα είχε διπλό ρόλο καθώς ανήκε σε Αγγλική Στοά καθώς και σε Μικτή Αγγλο – γαλλο – βελγική Στοά. Ο αδ. Magaldi δεν αρκέστηκε μόνον σε αυτές τις αποκαλύψεις αλλά ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi αλλά και πολλά υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη ανήκουν στην αδελφότητα.

πηγή - Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Παλαιστινιακή Εφημερίδα κατά του ΤεκτονισμούΔύο ημέρες πριν (19/3) από την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ , Μπάρακ Ομπάμα, στο Ισραήλ, η επίσημη εφημερίδα της Παλαιστινιακής Αρχής  Al Huyat Al Jadida κυκλοφόρησε άρθρο που μπλέκει τον Τεκτονισμό σε διάφορες συνωμοσίες.

΄΄Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές και για το λόγο αυτό είναι γεμάτη ψέματα. ......Το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου έχει καταλογιστεί σε Μουσουλμάνους τρομοκράτες ενώ γνωρίζουμε ότι ήταν δράση Αμερικανών Τεκτόνων.......Το έχουμε δει σε πάνω από 15 Μασονικές ταινίες του Hollywood ΄΄. 

Πηγή - Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Τεκτονικό Μεγαρο του ΤορόντοΟι Τέκτονες του Τορόντο (Καναδάς) έχασαν στις αρχές της δεκαετίας του 90 το Τεκτονικό τους Μέγαρο λόγω απλήρωτων φόρων ακίνητης περιουσίας. Σήμερα που το κτήριο είναι ξανά προς διάθεση αναζητούν τρόπους προκειμένου να ξαναστεγάσει τις εργασίες τους.

Σύμφωνα με Μεγάλο Αξιωματικό της Μεγάλης Στοάς του Καναδά το κτίριο που χτίστηκε το 1918 χρειάζεται σημαντικές επισκευές προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των 14.000 αδελφών της πόλης. Ωστόσο η ιστορική του βαρύτητα αποτελεί σημαντικό κίνητρο για όλους.

πηγή- Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ