Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Η προσφορά των μελών του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου στο Έθνος και την Κοινωνία
Σήμερα έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε την εργασία του Ιστορικού – Ερευνητή του Ελληνικού Τεκτονισμού κου Αντωνίου Παπαναστασόπουλου  με θέμα:

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Ο κος Παπαναστασόπουλος κάνει μια διαδρομή στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος όπου παρουσιάζει την πρωταγωνιστική συμμετοχή των Τεκτόνων σ’ αυτήν. Και το κυριότερο με στοιχεία και ονόματα.

Εκτιμούμε ότι η συγκεκριμένη εργασία πρέπει να διαβαστεί από όλους τους αδελφούς αλλά και όλους όσους θέλουν να μάθουν αλήθειες οι οποίες κρύπτονται εσκεμμένα.

Μπείτε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της Τεκτονικής Λέσχης Αθηνών , εδω,   και κατεβάστε κατεβάστε την εργασία. 


Την Ελλάδα την Κυβερναει η Μασονία?


Μια παράξενη δήλωση έκανε ο πρώην Τμηματάρχης της Δ/νσης Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών , κος Χρήστος Αθανασίου. Συγκεκριμένα , ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής σότο στις 21 Φεβρουαρίου όσο και λίγες ημέρες αργότερα στην ίδια επιτροπή (για την περίφημη λίστα Λαγκάρτ) , δήλωσε 

΄΄ …την Ελλάδα κυβερνάει η Μασονία και τον κόσμο τον ελέγχουν 75 Μασονικά σχήματα ΄΄

Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μας έδινε συγκεκριμένα στοιχεία ο κος Αθανασίου για το ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες του Τεκτονισμού που έχουν βάλει στο χέρι την πατρίδα μας και να προωθήσει τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα. Όχι αόριστες τοποθετήσεις .

Εκτιμούμε, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η αδελφότητα έχει στοχοποιηθεί από πολλούς, και αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγων για πολλούς και πολλά.

πηγή-  indobserver.gr - Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ