Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εβραιομασόνος ή Μασόνος .... ο κος Δένδιας;


Δεν είναι λίγες οι φορές που προκειμένου να <<εντάξουν>> κάποιον σε  ένα  συνομοσιολογικό κύκλο  του κολλάνε την ιδιότητα του Τέκτονα. Αυτό παρακολουθούμε και τις τελευταίες  ημέρες ,όπου  ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Νίκος Δένδιας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας  λόγω του γνωστού γεγονότος της άγριας δολοφονίας του άτυχου νέου ,Παύλου Φύσσα. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνουμε αν δικαίως ή αδίκως ο κος Δένδιας δέχεται την επίθεση από τον τύπο (ηλεκτρονικό και μη). Όμως πραγματικά είναι ανόητοι οι χαρακτηρισμοί <<Εβραιομασόνος>> ή <<Μασόνος>> που του αποδίδονται (που εξ όσων γνωρίζουμε δεν είναι  και Τέκτονας), οι οποίοι παρουσιάζουν την Τεκτονική ιδιότητα σαν μια εγκληματική ιδιότητα ή σαν μια ασθένεια. 

Φτάνει πια αυτή η καραμέλα. Ο Τεκτονισμός δεν μπορεί να αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο για όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο. Δημόδοκος

Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας για δήλωση της Τεκτονικής ιδιότητας των ΔικαστώνΣκωτία : Ένα θέμα από τα <<παλιά>> θα απασχολήσει  ξανά το Κοινοβούλιο της Σκωτίας καθώς  σύμφωνα με το αίτημα PE01491 ζητείται η δημοσιοποίηση των στοιχείων όσων εμπλέκονται με την δικαιοσύνη (Αστυνομικοί, Δικαστές, Εισαγγελείς κτλ) και είναι Τέκτονες.

Επικεφαλής της κίνησης είναι ο κος Tom Minogue ο οποίος υποστηρίζει ότι το 1990 σε εκδίκαση υπόθεσής του στο Dinfermline έπεσε θύμα <<Τεκτονικής Επιρροής>>.

Παρόμοιο αίτημα είχε καταθέσει το 2000 το οποίο όμως είχε απορριφθεί από το Κοινοβούλιο . Αυτή την φορά πιστεύει ότι το αίτημα του θα έχει καλύτερη τύχη καθώς το συνυπογράφουν πάνω από 800 πολίτες , νομικοί και ακαδημαϊκοί.

Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ