Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Στήριξη της Στοάς Αθηνά – Σοφία 2030 στο ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓ. & ΑΙΚ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΕΩΝ Ν.Π.Ι.Δ 


Κατά τον μήνα Ιούλιο του 2013 η Στοά Αθηνά – Σοφία 2030 σε συνεργασία με την Σ.:Σ.:Σ.: Χρυσούς Αιώνας 2026  , της Μεγάλης Ανατολής ΟΡΦΕΥΣ ,στα πλαίσια του καθήκοντος της αγαθοεργίας κάλυψαν  λειτουργικές ανάγκες του Ιδρύματος στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Συγκεκριμένα παρέδωσαν:

Είκοσι (20) μονά στρώματα.

Εικοσι (20) καλύμματα στρωματων.

Επτα (7) ηλεκτρονικά παιγνίδια

Σαράντα (40) ζευγάρια παιδικά σεντόνια

Εξήντα πέντε (65) διαφορετικά παιγνίδια.

Επτά (7) μονά κρεβάτια.

Εξι (6) αερόθερμα

Συγχαρητήρια στους Σεβασμίους και τους αδελφούς /ες   των  Στοών που εργάστηκαν για να υλοποιήσουν την παραπάνω προσφορά.Τεκτονικός ΘησαυρόςΗ συλλογή του αρχείου του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο και τελευταίου βαθμού δια την Ελλάδα του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Τύπου εμπλουτίσθηκε με την προσθήκη σε αυτήν του Διπλώματος του κρ.'. αδ.'. Δημητρίου Σεφερλή, υπογεγραμμένου υπό του πρώτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου του Υπάτου Ελληνικού Συμβουλίου Πρίγκηπος Ροδοκανάκη 33ο την 24η Απριλίου 1902.

Το Δίπλωμα που φέρει τον αύξοντα αριθμό 0002 φέρει επίσης τις υπογραφές του Μεγ.'. Θησαυροφύλακος Ι.'.Α.'. Κ. Γιολδάση 33ο, και Μεγ.'. Γραμματέως Ι.'.Α.'. Εμμ. Γαλάνη 33ο. Στον Δημήτριο Σεφερλή απεδώθη ο 33ο και τελευταίος βαθμός του Α.'.Α.'.Σ.'.Τ.'. το 1901, και ορίσθη ως πάρεδρο μέλος του Υπάτου Συμβουλίου ενώ το 1902 έγινε ενεργό μέλος του Υπάτου Συμβουλίου. 

πηγή: http://supreme-council.gr
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ