Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Προσοχή!!!!


 
San Antonio – ΗΠΑ : Ο πρώην δάσκαλος Robert Louis Rossau ,41 ετών, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο Rossau   είχε ιδρύσει μια μυστική οργάνωση (με την επωνυμία <<κοινωνία>>) η οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες στηρίζονταν σε μια θεωρία  με στοιχεία του Χριστιανισμού, του Αποκρυφισμού και του Τεκτονισμού με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Πλησίαζε νεαρές κοπέλες , τις δελέαζε και τις κακοποιούσε σεξουαλικά ως απαραίτητο μυητικό  δρώμενο για την πλήρη ένταξη τους.

Η δράση του βιαστή αποκαλύφθηκε όταν δυο μαθήτριες Λυκείου  μίλησαν στους γονείς τους και την αστυνομία για ότι τους είχε συμβεί.

Μεγάλη Προσοχή!!!!

Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι  θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους διαβάζουν το site και το blog μας και δεν έχουν σχέση με τον Τεκτονισμό. Ο Τεκτονισμός , πέραν το ότι απευθύνεται σε ενήλικα άτομα , ουδεμία σχέση έχουν τα δρώμενά του με σεξουαλικές πράξεις ή πράξεις που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια . Αν κάποιος έλθει σε επαφή με <<Τέκτονες>> (κατ’ όνομα) και αντιληφθεί ότι οι προθέσεις τους είναι άλλες πέραν αυτών που πρεσβεύει η Ελευθεροτεκτονική καλό είναι να το αναφέρει άμεσα στις  αστυνομικές αρχές.
 
Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων / DailyMail

Καλύτερα πεθαμένοι παρά να μας εξετάζουν Μασόνοι!!!!!!!!!!!


Παρακολουθήστε τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη (πηγή: http://www.katanixis.blogspot.gr) σε ομιλία του σχετικά με το Ρόταρυ και την ταύτισή του με την Μασονία. Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του (03:35 ) αναφέρει σχετικά με την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας από Ροταριανούς  <<..καλύτερα πεθαμένοι παρά να μας εξετάζουν οι Μασόνοι>>.

Οι τοποθετήσεις αυτές  νομίζουμε ότι είναι τουλάχιστον  άστοχες όταν στην Ελλάδα του 2013 , σε μια περίοδο δύσκολη για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, όπου όλοι προσπαθούν (ή θα έπρεπε να προσπαθούν) να προσφέρουν λίγη ανακούφιση στο συνάνθρωπό τους , να υπάρχουν τέτοιες ακραίες θέσεις οι οποίες οδηγούν στο φανατισμό και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα.


 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ