Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Βράβευση του Υ.Μ.Τ αδ.Σπ.Καμαλάκη για τα 50 χρόνια υπηρεσίας στην αδελφότητα


Την περασμένη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου του 2013 πραγματοποιήθηκε, στο Τεκτονικό Μέγαρο της Αχαρνών (σε συνεδρία της Συνόδου του 32ου Βαθμού), η βράβευση του Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου αδ. Σπ. Καμαλάκη (του Υπάτου Συμβουλίου του 33° του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου) για την πεντηκονταετή προσφορά του στην αδελφότητα.
 

 

Σημ.blog :Να ευχηθούμε στον Ύπατο καλή δύναμη και να συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο για το καλό της αδελφότητας και της ελληνικής κοινωνία
 
πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Μια σταγόνα Τεκτονικής Ιστορίας #1Την ημέρα της δολοφονίας του αμερικανού Προέδρου J.F. Kennedy  στο Ντάλας των ΗΠΑ, στο προεδρικό αυτοκίνητο βρίσκονταν εκτός από την πρώτη κυρία και ο Κυβερνήτης του Τέξας John Connally.

Το όνομα Connaly το συναντάμε στα πρακτικά της Ιταλικής Τεκτονικής Παραστοάς P2 . Ο κυβερνήτης που υπήρξε ένθερμος αντι – κομμουνιστής , αργότερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, ήταν στενός φίλος και <<αδελφός>> του Σεβασμίου της P2 Licio Gelli. 

Σχετικά με αυτό το γεγονός  έγραψε ο πρώην Δικαστής Ferdinado Imposimato , στο βιβλίο ‘’Ατιμώρητα εγκλήματα στη Δημοκρατία’’   << Είναι εκπληκτικό αλλά στις υποθέσεις των δολοφονιών Kennedy και A. Moroσυναντούμε τα ίδια πρόσωπα……>>

Πηγή: www.focus.it

Αθώωση για 5 αδελφούς από το Εφετείο του ΠαλέρμοΜετά από τρίωρη συνεδρίαση του Εφετείου του Παλέρμο της Ιταλίας εκδόθηκε αθωωτική απόφαση για 5πέντε αδελφούς οι οποίοι πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί με βαριές ποινές φυλάκισης. Πρόκειται για τους αδελφούς :

Michele Accomando Επιχειρηματίας (5 χρόνια)
Giocchino De Gregono Γυναικολόγος (4 χρόνια)
Calogero Licata Επιχειρηματίας (12 χρόνια)
Guido Peraraio Δημ. Λειτουργός (6 χρόνια)
Nicolas Sorrentino Επιχειρηματίας (6 χρόνια)

Οι ποινές είχαν επιβληθεί σε δίκη που είχε ακολουθήσει μετά από ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας το 2010 με κωδικό όνομα <<ΧΙΡΑΜ>>.

Το Εφετείο , υπό τν προεδρία του δικαστή Giannfranco Garofalo, αποφάσισε ότι οι κατηγορούμενοι δε εμπλέκονται με κανέναν τρόπο με την Μαφία ούτε με κάποιο δίκτυο διαφθοράς .

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ