Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Γιατί εμπλέκουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο με τον Τεκτονισμό?

Ο δικτυακός τόπος , makeleio.gr, δημοσιεύει ένα άρθρο το οποίο ,στηριζόμενο σε επιστολή αναγνώστη του, αναφέρει ότι ο  κος. Θ. Πάγκαλος  υπήρξε Τέκτονας . Το άκομψο της όλης δημοσίευσης δεν είναι η αναφορά στην Τεκτονική (;) ιδιότητα του κο Πάγκαλου αλλά  ότι συμπληρώνεται ως ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο σε ένα κατάλογο <<κατηγοριών>> που του αποδίδονται όπως υπόθεση Οτσαλάν, για σχέσεις με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλοο (17 Ν) κ.α.

Σκοπός μας δεν είναι ούτε να κατηγορήσουμε ούτε να αθωώσουμε τον κο Πάγκαλο για την πολιτική του. Είναι όμως άκομψο που για ακόμη μια φορά προσπαθούν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν τον Τεκτονισμό ως την πηγή του κακού.  Στον Τεκτονισμό, όπως σε κάθε ομάδα ανθρώπων, υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Δεν είναι ο θεσμός που ευθύνεται για λάθη, παραλήψεις ή  εσκεμένες ενέργειες κάποιων. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά ατομική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρωματίζει θεσμούς  είτε πρόκειται για επαγγελματικές ομάδες, είτε πρόκειται για θρησκευτικές ομάδες είτε πρόκειται για φιλοσοφικά συστήματα.   

(Αναδημοσίευση από τον δικτυακό τόπο makeleio.gr)
Δημοσιεύθηκε: 13/11/2013 20:34
Από φίλο αναγνώστη, λάβαμε το εξής σχόλιο-καταγγελία η οποία εμπλέκει τον εθνικό προβοκάτορα, Θόδωρο Πάγκαλο, με τους δαιδάλους των μασονικών στοών.

Το δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, όμως όσα λέγονται σε αυτό μας δημιουργούν μεγάλες εκπλήξεις για έναν απόμαχο πολιτικό ο οποίος καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα, πιάνοντας στασίδια σε πάντα φιλόξενα κανάλια που δεν διστάζουν να τον προβάλλουν όχι μόνον για λόγους τηλεθέασης.

Για το θέμα αυτό θα γίνει ειδική αναφορά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης στο ZOOM.

“http://www2.zippyshare.com/v/31346935/file.html

 “Εν αρχής να πούμε ότι την ημέρα της αφίξεως του τεθνεώτος κ Κων/νου Καραμανλή στην Ελλάδα και κατά την ώρα της υποδοχής του ως σωτήρα σχεδόν στους ελάχιστους επιβάτες του αεροπλάνου που τον μετέφερε ήταν και ο γνωστός Μισέλ Οικονόμου ή Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη ο οποίος σημειωτέον ήταν συγκάτοικος του γνωστού Θεόδωρου Πάγκαλου όταν αμφότεροι βρισκόταν στο Παρίσι στο Καρτιέ Λα Τεν. Μια προσεκτική ματιά στο βίντεο της υποδοχής του Κων/νου

Καραμανλή αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ερώτηση .Ως τι βρισκόταν το αεροπλάνο αυτό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος τι στιγμή που οι λιγότεροι των 30 επιβατών του αεροπλάνου αυτού ήταν όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι για λόγους ασφαλείας του σίγουρου πρωθυπουργού;”“Για το Θεόδωρο Πάγκαλο πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλά λόγω χώρου και κούρασης, θα περιοριστούμε σε λίγα: Πρώτον, σε μία δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» την 18-3-1996 που λέει «Να ακούνε λιγότερο οι πολίτες αυτής της χώρας τη φωνή του Μ. Αλεξάνδρου, του Ι. Καίσαρα και του Χριστού ή άλλων προσώπων που δε δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα». Ποιος δικαιούται να έχει πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα, κ. Πάγκαλε, ο Μάρξ, ο Στάλιν, ο Λένιν και η υπόλοιπη εβραιοπαρέα που ασπάζεστε; Δεύτερον, ο εν λόγω είναι ο άνθρωπος που με τις ενέργειές του στην υπόθεση Οτσαλάν ρεζίλεψε τη χώρα μας που κινδύνευσε κιόλας από τρομοκρατικές ενέργειες των Κούρδων εις βάρος μας ως αντίποινα. Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την 21-2-1999 έγραψε «Ο Οτσαλάν πιστεύει ότι Σημίτης και Πάγκαλος τον ‘πούλησαν’. Στο διάστημα της παραμονής του στο Ναϊρόμπι τηλεφώνησε στον κ. Παπαθεμελή, στη δε κ. Ολμπράϊτ έστειλε επιστολή δεχόμενος να δικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Καρέ-καρέ το χρονικό της προδοσίας». Ο Θ. Πάγκαλος ήταν τότε υπουργός εξωτερικών της χώρας μας. Ο Θεός και ο ίδιος ξέρει πόσα ακόμα έκανε. Να πούμε, τέλος, ότι ο εν λόγω δεν έχανε ευκαιρία να παρευρίσκεται σε εβραϊκές εκδηλώσεις.”

 ”Εν συνεχεία, καλό θα είναι να δούμε έναν-έναν τους πρωταγωνιστές των κυβερνήσεων 1981-1985 και 1985-1989 και μετά θα δούμε τι έγινε από το 1993 και εδώ. Στο περιοδικό των Μασονικών στοών του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 1966 και στη Μασονική στοά «Σπ. Νάγος» υπ’ αριυ. 111 των Αθηνών βρίσκουμε τον Ιωάννη Σκουλαρίκη ως ξιφοφόρο αξιωματικό της στοάς. Ο εν λόγω ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξης στις κυβερνήσεις αυτές και έκανε ουκ ολίγα, όπως θα δούμε. Στο ίδιο περιοδικό, τεύχος 110 Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1973 βρίσκουμε στη μασονική στοά «Ιωνία» υπ’ αριθ. 54 Αθηνών, το Γεράσιμο Αρσένη ως «Β΄ΔΟΚ». Στο ίδιο περιοδικό και στο ίδιο τεύχος βρίσκουμε άλλον έναν που έγραψε ιστορία, το Θεόδωρο Πάγκαλο, ως μέλος της Μασονικής Στοάς «Πλειάς» υπ’ αριθ. 78 Αθηνών φέροντα το βαθμό του Ελεονόμου.”

Νικολλέτα Τσαμουρά - Μαθητεία σε βαθμό Μαθητή


(Σημ.Blog:Σχόλιο ιστοσελίδας "  http://tekton33.blogspot.gr")

"Η αδ. μας η Νικολέττα Τσαμουρά, μέλος του Υπάτου Συμβουλίου της Μικτής Μεγάλης Ανατολής με πολλή αγάπη και σεβασμό διαβαίνει αυτή την ατραπό και με το βιβλίο της, μας παρουσιάζει πολλά απ’ αυτά τα πνευματικά διαμάντια της εσωτεριστικής Τεκτονικής παράδοσης.
Είναι μια εξαιρετική δουλειά 370 σελίδων, που καλύπτει με πληρότητα τα πρώτα βήματα στην Ελευθεροτεκτονική τέχνη και εμείς, απ’ αυτή εδώ τη θέση, τη συνιστούμε με θέρμη σε κάθε Τέκτονα."
Σημεία πώλησης βιβλίου «Μαθητεία σε βαθμό Μαθητή»
«Αιώνιος Ηνίοχος», Σόλωνος 97 και Ζ. Πηγής
ΕΣΟΠΤΡΟΝ, Στοά Βιβλίου, Παν/μίου 49
Πύρινο Κόσμος  Ιπποκράτους και Σόλωνος
Εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ Κατακουζηνού 10 (ο εκδοτικός οίκος)
Eλευθερουδάκης Οδός 1821 10 Ηράκλειο Κρήτης 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ