Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Σουδάν: Ο Τεκτονισμός καταστρέφει τη νεολαία
Το μέλος της Εθνικής Συνέλευσης του Σουδάν  Dafa’a Allah Hassab Al-Rasool ,ο οποίος θεωρείται από τους πλέον φανατικούς Ισλαμιστές, ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Πολιτισμού του Σουδάν επειδή επέτρεψε την διεξαγωγή μουσικής παράστασης στο Χαρτούμ με hip hop , break dance , rap κτλ.

Μάλιστα την θέση του Dafa’a Allah στήριξε και ο Ιμάμης του Χαρτούμ Kamal Osman Rizq ο οποίος υποστήριξε ότι αυτού του είδους οι χοροί και οι εκδηλώσεις έχουν ως κύριο στόχο να μολύνουν τα μυαλά των νέων και να τους οδηγήσει στην ομοφυλοφιλία και ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι Ελευθεροτέκτονες.

Πηγή; Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Πρόθεση του Χρήστου Μανέα να κατασκευάσει ένα παιδικό σταθμό για τις ανάγκες της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη(Σημ. blog : Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση από το site http://www.gatzoli.gr/2013/11/12.html#ixzz2luiKf1rj)


Την απόφαση του Χρήστου Μανέα να κατασκευάσει ένα παιδικό σταθμό για τις ανάγκες της Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, μάλλον δεν είδε με καλά μάτια η  ιεραρχία του στρατού στο Γ.Ε.Σ.

Για λόγους μάλλον που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, υπάρχει καθυστέρηση στην έγκριση της δωρεάς. Οι ανάγκες για στέγαση των νηπίων των στελεχών της μεραρχίας, είναι μεγάλες.
Ο υπάρχων παιδικός σταθμός στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου, δεν επαρκεί να τις καλύψει. Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς εμείς αρμενίζουμε στα πέλαγα.

Πηγή: http://www.gatzoli.gr/2013/11/12.html#ixzz2luiKf1rj

Ηλίας Κασιδιάρης: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι είμαι Μασόνος


Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε μέσω διαδικτυακής εκπομπής ,το βράδυ της Δευτέρας, στο δημοσίευμα της “Ελεύθερης Ώρας” στο οποίο περιλαμβάνεται το όνομά του στη λίστα με τους φερόμενους Τέκτονες . Ο κος Κασιδιάρης δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Τεκτονισμό και ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν πρέπει να είναι μέλος καμίας Μυστικής Οργάνωσης. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις … 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ