Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Αδελφός προορίζεται για τη θέση του Πρωθυπουργού του ΚαμερούνΣύμφωνα με δημοσιεύματα (237online.com) στον επικείμενο ανασχηματισμό που ετοιμάζει ο Πρόεδρος του Καμερούν , κος Paul Biya, προορίζει για τη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας τον αδελφό Peter Agmor Tabi, καθηγητή Πανεπιστημίου.

Στη σημερινή  κυβέρνηση συμμετέχουν πολλοί πολιτικοί όπου έχουν σχέση με τον Γαλλικό Ελευθεροτεκτονισμό. 

Πηγή: 237online


Στη Λιλ ο Μεγάλος Διδάσκαλος της GOdFΣτη Λιλ θα βρίσκεται στις 9 Δεκεμβρίου ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας, αδ. Daniel Keller , προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την εθνική ημέρα της Εκκοσμίκευσης.

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος θα παραβρεθεί σε ανοιχτή συζήτηση με αδελφούς και ενδιαφερόμενους.

Να σημειώσουμε ότι στη Λιλ η GOdF αριθμεί 1000 μέλη ενώ σε ολόκληρη τη Γαλλία διαθέτει 52.000 μέλη και 1150 Στοές.

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Ο εκδότης του ΙΧΩΡ διαψεύδει κάθε ανάμιξη με τον Τεκτονισμό


(Σημ. blog: Αναδημοσίευση από www.newspile.gr)Αναφορικά με την δημοσίευση σχετικά με την λίστα μασόνων στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το όνομα μου, κατηγορηματικά διαψεύδω την «είδηση» ως κακόβουλο δημοσίευμα, στερούμενο κάθε αποδεικτικού στοιχείου και ..
με έντονη συκοφαντική σκοπιμότητα ,που εμφανίζεται κατά συγκυρία την κρίσιμη στιγμή που ο Πολιτικός μας φορέας «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» του οποίου τυγχάνω Πρόεδρος, βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία σε όλη την Ελλάδα συγκρουόμενος κατά μέτωπο με το τοκογλυφικό κατεστημένο των τραπεζών μέσα από αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους, και με τις δυνάμεις του Μνημονίου πολυμέτωπα , χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Και σας ερωτώ, γνωρίζοντας την εντιμότητα σας και την μέχρι τώρα ασυμβίβαστη πορεία σας , στην αναζήτηση και ανάδειξη της αλήθειας και της δικαιοσύνης .

1. Ελέγξατε την αλήθεια των λεγομένων του συντάκτη της λίστας ,αναφορικά με το πρόσωπο μου, προτού προβείτε στην σχετική δημοσιοποίηση της;

2. Σας προσκόμισε κάποια περαιτέρω στοιχεία που να αποδεικνύουν το αληθές των λεγομένων του;

3. Μπορείτε να με πληροφορήσετε και εμένα πότε έγινα μέλος Μασονικής στοάς, σε ποιά ανήκω, και κάθε πότε την επισκέπτομαι ;

Κατόπιν αυτών ,παρακαλώ όπως προβείτε στην δημοσιοποίηση της παρούσας επιστολής μου, σε όσα Μ.Μ.Ε συκοφαντήθηκα άδικα , και στην αποκατάσταση του ονόματος μου, αφού ποτέ δεν υπήρξα μέλος οποιαδήποτε μασονικής στοάς, ούτε και είχα ποτέ επίσης ,την ιδιότητα του μασόνου .

Σέβομαι παρ όλα αυτά τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και την ιδεολογία του όπου και αν ανήκει, αρκεί να μην προσβάλλει τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και να τοποθετεί την έννοια της Πατρίδας και του Ελληνικού Έθνους, πάνω απ όλα.

Ευάγγελος Γ. Μπεξής

Εκδότης του περιοδικού «ΙΧΩΡ» και Πρόεδρος του Πολιτικού Κινήματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»”.

πηγή:www.newspile.gr

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ