Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Διακοπή λειτουργίας Στοάς μετά από 129 χρόνια ....Η Στοά Kerang 2122 της Μεγάλης Στοάς της Victoria της Αυστραλίας σταμάτησε να λειτουργεί την προηγούμενη Πέμπτη , μετά από 129 χρόνια ιστορίας, λόγω της δραματικής μείωσης των μελών της. Τα εναπομήναντα μέλη θα αποροφηθούν από γειτονικές Στοές.

Χαρακτηριστικός ήταν ο λόγος του γηραιότερου μέλους , του 92 χρονου αδελφού Westlang , όπου στην μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε δήλωσε <<λόγω των κινητικών μου προβλημάτων δεν θα μπορέσω να ενταχθώ σε κάποια άλλη Στοά 
λόγω της απόστασης. Θα παραμείνω όμως για πάντα Τέκτονας>>

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Η βλακεία ορισμένων δεν έχει όριαΜια φήμη έχει κατακλίσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο προερχόμενη από απίθανους συνομοσιολόγους όπου υποστηρίζουν ότι ο θάνατος του γνωστού πρωταγωνιστή των ταινιών  Fast and Furious, Paul Walker, είναι αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας των Illuminati και των Τεκτόνων(!!!!!!).

Μάλιστα έκαναν και την <<φοβερή>>….. ανακάλυψη ότι η ώρα του θανάτου του (15:30) παραπέμπει στον 33ο βαθμό του Σκωτικού Τύπου.

Τελικά ο Τεκτονισμός αποτελεί το φάρμακο δια πάσαν νόσον……… 

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Η Ένωση Masonic War Vet κοντά στο συνάνθρωποΜέλη της ένωσης Masonic War Vet της επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο VA της Νέας Υόρκης προκειμένου να προσφέρουν ρούχα  και τρόφιμα στους 130 περίπου ασθενείς.

Τα μέλη της ένωσης συνοδεύονταν από επαγγελματίες κλόουν οι οποίοι διασκέδασαν εκτός από τους ασθενείς και τους Ιατρούς – προσωπικό του Νοσοκομείου. 

Να σημειωθεί ότι για να γίνει κάποιος μέλος της Τεκτονικής Ένωσης Βετεράνων της Νέας Υόρκης πρέπει να είναι μέλος κάποιας Στοάς αλλά και να έχει υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ