Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Διάγγελμα του Υ.Μ.Τ κρ. αδ. Ραούλ Ντε Σιγούρα


 
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

23 Δεκεμβρίου 2013
 
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33ο

ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΓMΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΗΜΕΙΣ
 Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
 ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ο ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 ΤΟΥ Α:.Α:.Σ:.Τ:.
Αδελφοί μου,
 
Ο ημέτερος Τύπος αενάως σκοπεί στη συνένωση πάντων των δοκιμασμένης αρετής ανθρώπων διά της οδού της Αληθείας, της Δικαιοσύνης, της Ηθικής και της Επιστήμης. Κατά το διαρρεύσαν έτος η προσήλωση στις αρχές μας οδήγησε στην επίτευξη υψηλού έργου με γνώμονα την αγάπη προς τον πλησίον, την αγαθοεργία, την αδιάλειπτο πνευματική εργασία, αποσκοπώντας στη βελτίωση των μελών ημών, καθώς εν γένει της ανθρωπότητος σύμπασας.
 
Εν όψει του υψηλού συμβολισμού των ημερών που ακολουθούν επιτρέψτε μου να αποδώσω ευχαριστίες προς τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα για το δώρο της μεγαλο-σύνης των έργων Του και το ασύλληπτον της αγάπης Του προς ημάς. Εύχομαι, αδελφοί μου ολόψυχα να γίνουμε αναμεταδότες του εν ημίν Θείου σπινθήρος, προκειμένου να βιώσουμε την πρόγευση όσων αγαθών διακηρύσσει ο Θείος Λόγος.

Είθε η ανθρώπινη διάνοια να εισδύσει εις τους νόμους της Φύσεως.
Είθε οι ασθενείς και καταδυναστευόμενοι να βρουν αξίους υπερασπιστές και συνοδοιπόρους.

Είθε η δικαιοσύνη να ανυψώσει τας ψυχάς ημών και να αποκαλύψει νέες αλήθειες.

Αδελφοί μου, εύχομαι να είσθε υγιείς, ευτυχείς εις τας πράξεις σας και άξιοι της ιεράς στοργής προς τας οικογενείας υμών, Καλές εορτές και ευτυχές το νέον έτος.
 
Δέξασθε επί τούτοις τους αδ:. ημών ασπ:. διά των Ι:.Ι:.Α:.Α:.
Ο Κραταιότατος Ύπ:. Μέγ:. Ταξ:.
Ραφαήλ Ντε Σιγούρα, 33ο
 

Massimo Fersino – Είμαι Τέκτονας και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό

 
Πέζαρο: Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Πέζαρο της Ιταλίας σε δήλωσή του προς τον τύπο παραδέχτηκε ότι είναι Τέκτονας και μάλιστα δήλωσε ότι είναι υπερήφανος γι’ αυτό .

’Είμαι Τέκτονας για πολλά χρόνια και είμαι υπερήφανος. Το γεγονός ότι κάποιος ανήκει στην αδελφότητα δεν σημαίνει ότι εμπλέκεται με εγκληματικές ενέργειες. Η Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας στην οποία ανήκω δεν έχει σχέση με την P2  και τις έκνομες ενέργειές της.''
 
πηγή: .ilmessaggero.it
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ