Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Κασιδιάρης για Δένδια :Είναι Τέκτονας και υπηρέτης των Ρότσλιντ


(Σημ. Blog: Ο  Τεκτονισμός για άλλη μια φορά χρησιμοποιήται σε πολιτική αντιπαράθεση)


Άγρια επίθεση στον Νίκο Δένδια έκανε στην εκδήλωση της Χ.Α, στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο εκπρόσωπος του κόμματος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης: “Κανένα από αυτά τα ανδρείκελα δεν πήγαν φυλακή. Ούτε ο Κοντομηνάς ούτε ο Τομπούλογλου ούτε ο Λιάπης. Όσο για τον εκπρόσωπο, τον υπηρέτη των Ρότσιλντ, τον τέκτονα Δένδια, ας τολμήσει να κατέβει υποψήφιος μαζί μου. Να τον αντιμετωπίσω με επιχειρήματα. Δεν τολμάει όμως και θα στείλει πάλι την αντιτρομοκρατική να μας συλλάβει. Και να μας συλλάβει δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Όπου και να σταθώ”, ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης, “μου λένε: Ξεσκίστε τους”.

πηγή: http://www.makeleio.gr

Η απόφαση του Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια για τις "μυστικές Εταιρείες" και η πολιτική το
Συχνά αναφέρεται η εναντίωση του πρώτου Κυβερνήτη Ι.Α. Καποδίστρια προς τον Τεκτονισμό. Καταρχήν επισημαίνεται ότι ο Τέκτων Καποδίστριας ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον αυτού καθ' εαυτού του Τεκτονικού Θεσμού. Έχοντας σαφή γνώση των συνθηκών της εποχής του, τόσο στο διεθνές περιβάλλον, όσο και στην καθημαγμένη Ελλάδα των αρχών του 19ου αιώνα, καθώς και των αντιλήψεων και πρακτικών "προστατών" και συμπατριωτών, πατριωτών ή μη, προχώρησε στην παρακάτω εγκύκλιο, προκειμένου με κανόνες απόλυτης ισονομίας και δικαιοσύνης, να αντιμετωπίσει τα πλείστα όσα ανατρεπτικά, ιδιοτελή κινήματα και επιδιώξεις, που υπό το πρόσχημα ή την ψευδή επιγραφή τεκτονικών σωμάτων, κρατούσαν σε συνεχή αναστάτωση, υπονόμευαν και εντέλει δυσχέραιναν εξαιρετικά τις προσπάθειες οργάνωσης του κράτους και της κοινωνίας.
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ