Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Somerset – Οι Τέκτονες πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια στήριξης των πλημμυροπαθών

Άλλες 25000 λίρες Αγγλίας προσέφεραν στο ειδικό ταμείο στήριξης πλημμυροπαθών οι αδ. της περιφέρειας του Somerset που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Εκδήλωση του Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος "LE DROIT HUMAIN - ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ"
Στις 20/1/2014  η Ελληνική Ομοσπονδία γιόρτασε την έναρξη του νέου χρόνου με εκδήλωση κοπής της πίτας καί μικρή δεξίωση στο εστιατόριο της Στέγης της, με την παρουσία πολλών Αδελφών από Αθήνα-Πειραιά καί Ζάκυνθο σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα. Η Κραταιοτάτη Μεγάλη Διοικητής, Ενδοξώτατη Αδελφή Μ. Κυριακόγγονα καί ο Ενδοξώτατος Αδελφός Π.Ζ. ευχήθηκαν σε όλους για την καινούρια χρονιά. Τα 5 "φλουριά" της βασιλόπιτας κέρδισαν το Εργαστήριο Αρείου Πάγου "Πνύκα, 41", οι Αδελφές Τ.Μ. καί Σ.Ρ της Στοάς "Αθηνά, 815", καθώς καί ο Αδελφός Στ.Γκ. καί η Αδελφή Κ.Κ. της Στοάς "Πυθαγόρας, 1464" - με τις ευχές όλων μας για Υγεία, Ευτυχία καί περισσότερο Φως. Η Κραταιοτάτη ζήτησε από τους Αδελφούς όλων των Εργαστηρίων να συμβάλουν στην προετοιμασία/συμπλήρωση της υπό επεξεργασία έκδοσης του Droit Humain για την ιστορία του, με έγκαιρη παροχή σχετικού υλικού στην Ένδοξη Αδελφή Α.Μ., 32ο, στην οποία ανέθεσε το έργο του συντονισμού καί της σύνθεσης των κειμένων για την Ελληνική Ομοσπονδία.

πηγή: http://www.droit-humain.gr/Home.php

Παρέμβαση αδελφού σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Τεκτονισμό

Δείτε την παρέμβαση αδελφού  από το Βόλο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA  που αναφέρονταν στην Μασονία (από το 24 λεπτό  του Video)


 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ