Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Έκκληση για κατάπαυση του πυρός από τη Μεγάλη Στοά της Αργεντινής

Έκκληση για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών έκανε η Μεγάλη Στοά της Αργεντινής η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι μόνο τα μονοπάτια της ειρήνης και της δικαιοσύνης οδηγούν στην αρμονία και την ανάπτυξη.

500.000 ευρώ από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Santa Cruz για τη διάσωση του Τεκτονικού Μεγάρου της πόλης


To Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης   Santa Cruz (Τενερίφη) ενέκρινε το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τα έργα αποκατάσταση του Τεκτονικού Μεγάρου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.
..το εσωτερικό του Μεγάρου το 1930
Το συνολικό κόστος του  έργου που αναμένεται  να ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ θα καλυφθεί από τον ιδιωτικό τομέα ενώ δράσεις για την ενίσχυση του έργου έχουν αναλάβει η Μεγάλη Στοά της Ισπανίας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου της Ισπανίας.

..στα υπόγεια του Μεγάρου

Στη νέα του μορφή το Μέγαρο θα λειτουργήσει ως Μουσείο και κέντρο τεκμηρίωσης του Τεκτονισμού.

Μια άλλα όψη της Ταφικής πλάκας του Ιππότη από τον Άγιο Λάζαρο στη Λάρνακα


(Σημ. blog : Δημοσιεύουμε επιστολή  φίλου - αναγνώστη του blog , κου Β.Ν όπου μας παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα σχετικά με τον τάφο του Ιππότη στην Κύπρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο για τις πληροφορίες που μας έστειλε).

΄΄Στις παραπάνω φωτογραφία  φαίνεται ολόκληρη η ταφική πλακά του Ιππότη με τον Γνώμονα-Διαβήτη. Η χρονολογία είναι MDCCXCII η όποια αντιστοιχεί στο 1792. Η όλη ιστορία είναι σκόπιμα παραποιημένη, με χρονολογία από άλλον τάφο στον ίδιο χώρο, (ο όποιος είναι ο Άγιος Λάζαρος στην Λάρνακα.). Με τον παρακάτω σύνδεσμο  κάνετε την μετατροπή των χρονολογιών.
Online Conversion - Advanced Roman numeral Converter
www.onlineconversion.com


Αν δείτε με προσοχή τις Φώτο του Κου Χ. Κ από το περιοδικό H.. N… που υποτίθεται κάνει την αποκάλυψη, θα δείτε πως δεν δημοσιεύει ολόκληρη την Φώτο που σας στέλνω, αλλά το πάνω και το κάτω  τμήμα της για να μην φαίνεται η παραπάνω  χρονολογία. Αυτήν που χρησιμοποιεί είναι από άλλο τάφο, άσχετου με τον Ιππότη-Τέκτονα προσώπου... Στην  διάθεση σας παντα...΄΄
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ