Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Κλοπή στο Τεκτονικό Μέγαρο του Στοκπορτ


Δεκαπέντε μετάλλια μεγάλης ιστορικής και χρηματικής αξίας (άνω από 4.000 λίρες) εκλάπησαν από το Τεκτονικό Μέγαρο του  Στοκπορτ της Αγγλίας .Μάλιστα , ορισμένα για ορισμένα από αυτά δεν υπάρχουν 3-4 κομμάτια σε ολόκληρο τον κόσμο.


Σχετικά με το γεγονός δήλωσε ο αδ. D. Heathcote ΄΄ Τα μετάλλια αυτά είναι ανεκτίμητα. Θα πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί ενώ για εμάς έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Ορισμένα τα είχαν δωρίσει συγγενείς Τεκτόνων καθώς ήθελαν να μείνουν ως κληρονομιά στην αδελφότητα΄΄

Ισλαμικό Κράτος του ΙΡΑΚ - Ο Τεκτονισμός υπηρετεί τους αμερικανούς

O 43χρονος ηγέτης της ISIL, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης ISIL (Ισλαμικό Κράτος του ΙΡΑΚ και του Λεβάντε) οι οποίοι χρησιμοποιούν τις τόσο ακραίες και βίαιες μεθόδους ώστε να αποκηρυχτεί ακόμη και από την ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ κατηγορούν σ’ ανακοινώσεις τους τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως σταυροφόρο και ότι δέχεται βοήθεια στο έργο τους από τους ….Τέκτονες.

H ISIS ακόμη κατηγορεί ως όργανο του Τεκτονισμού τους Κούρδους οι οποίοι  , πάντα με την ανακοίνωση , έχουν γίνει σκλάβοι των αμερικανών .


Σημ.Blog: Για άλλη μια φορά ολοκληρωτικά και ακραία κινήματα (Χίτλερ, Στάλιν κτλ) χρησιμοποιούν τον Τεκτονισμό ως τον αποδιοπομπαίο τράγο. Τελικά εάν δεν υπήρχε ο Τεκτονισμός θα έπρεπε να τον ανακαλύψουν.


Η πρόσφατη εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley, από τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ