Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Βραζιλία: Οι Τέκτονες στους δρόμους κατά της διαφθοράςΤην περασμένη Κυριακή 15/8 πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις  σε πολλές πόλεις της Βραζιλίας κατά της  διαφθοράς της κυβέρνησης της Προέδρου Ντιλμά Ρουσέφ. Χαρακτηριστικό ότι πέρα από του διάφορους φορείς (Πολιτικά Κόμματα, Δικηγορικοί Σύλλογοι κτλ.) συμμετείχαν επίσημα και πολλές Τεκτονικές Δυνάμεις.

Τον μήνυσε γιατί αποκάλυψε την Τεκτονική του ιδιότητα


Ο Γάλλος  Τραπεζίτης  Emmanuel Goldstein  μήνυσε προσφάτως τον δημοσιογράφο Raphaelle Bacque για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κυκλοφόρησε τον Απρίλιο το βιβλίο του με τίτλο RICHIE όπου μεταξύ των  άλλων αναφέρεται στην Τεκτονική ιδιότητα του γνωστού Τραπεζίτη.

Όταν οι Τέκτονες δεν φοβούνται και δίνουν το παράδειγμα


(*Οι Τεκτονικές Δυνάμεις που σέβονται το θεσμό αντιδρούν άμεσα χωρίς διακρίσεις…)

O Ramain Farina υπήρξε δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Villeofontaine στη Γαλλία και μέλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας. Από το Μάρτιο του 2015 βρίσκεται στη φυλακή για παιδεραστία.

Το 2008 είχε καταδικαστεί σε 6μηνη φυλάκιση με αναστολή για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Τότε  με απόφασή της η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας τον είχε αποβάλει τις τάξεις της λόγω της ανήθικης συμπεριφοράς του και της σοβαρότητας των κατηγοριών . 
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ