Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Forza Nuova :Αίτημα για υποχρεωτική δήλωση της Τεκτονικής ΙδιότηταςΙταλία: Εκπρόσωποι του νεοφασιστικού κόμματος Forza Nuova της Ιταλικής Πόλης Lamezia Terme ζήτησαν από όσους εμπλέκονται με τα κοινά του δήμου να δηλώσουν εάν ανήκουν σε κάποια Τεκτονική Δύναμη. Αιτήθηκαν την αλλαγή του καταστατικού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να καλυφθεί η παραπάνω απαίτηση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν << το αίτημα αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ηθικό αίτημα. Σε μια περίοδο όπου οι πολίτες αιμορραγούν προκειμένου να πληρώσουν τους φόρους θα πρέπει να γνωρίζουν τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω…>>

ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τον Ιούλιο κυκλοφόρησε το φύλλο της εφημερίδος ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με ένθετο το βιβλίο υπό τον τίτλο Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που όπως αναφέρει  πρόκειται για ένα βιβλίο << ντοκουμέντο με πρωτοφανείς και μοναδικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις που αφορούν την σύνδεση της Μασονίας με την πολιτική, δικαστική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου>> (;)

Επίκαιρο Μήνυμα του Εθνικού Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Ελλάδος


Φίλτατα μέλη, αγαπητοί πολίτες,

Κατά τις κρίσιμες, δραματικές στιγμές, με τα πρωτοφανή γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα και την κοινωνία μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε προς όλα τα εκλεκτά Μέλη μας, το ακόλουθο μήνυμα:

Η Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος, έχουσα μακρά ιστορία στην Ελληνική επικράτεια, από το 1926 έως σήμερα, ανταπεξήλθε σε πολέμους, ξένη κατοχή, χρεοστάσια τραπεζών και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Αποτελούμε ένα ασφαλές και σταθερό τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, το οποίο αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και εθνική υπερηφάνεια κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο. Τούτο επιτυγχάνεται με την ενότητα και την αγάπη μεταξύ των Μελών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εξάλλου, οι διαδοχικές μας μυήσεις στους διάφορους βαθμούς, αποβλέπουν στην ενδυνάμωση των ικανοτήτων μας, ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε σκληρή και οδυνηρή δοκιμασία που επιφυλάσσει η καθημερινότητά μας.

Έχουμε σταθερές αρχές και πιστεύουμε ακράδαντα στη διατήρηση των εθνικών ιδεωδών, τα οποία, ως Έλληνες, καλλιεργούμε επί 2.500 έτη και πλέον, αλλά και στην ειρηνική συνύπαρξή μας με όλους τους λαούς του κόσμου και ιδιαίτερα της Ευρώπης.

Η θέση μας στην Ευρώπη είναι αδιαμφισβήτητη, διότι το παρελθόν των Ελλήνων είναι η βάσις του ευρωπαϊκού πολιτισμού και του ευρωπαϊκού πνεύματος.

Με ποιόν τρόπο θα μπορούσε η Ευρώπη να απαρνηθεί τη φιλοσοφία, τις τέχνες, τις επιστήμες και τόσα άλλα, που άντλησε από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και επ’ αυτών οικοδόμησε το δυτικό πολιτισμό, ο οποίος θεωρείται και ο πλέον εξελιγμένος;

Παρακαλούμε όλα τα Μέλη μας, να σκεφθούν και να δράσουν με νηφαλιότητα, αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Να αποφύγουν τον πανικό, τις εντάσεις και τους διχασμούς.

Με ενότητα και αδελφική συμπεριφορά, από το βορρά έως το νότο, σε όλες τις ελληνικές πόλεις που βρισκόμαστε, να έχουμε πάντα οδηγό την Ελευθερία, την Ισότητα και την Αδελφότητα.

Να γνωρίζετε πάντοτε, ότι η Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος θα αποτελεί το σημείο αναφοράς και το στήριγμα όλων, ώστε κανένας διχασμός, καμία κρίση, καμία καταστροφή και καμία απογοήτευση δε θα πετύχει την ανακοπή της πορείας των εκλεκτών Μελών της προς το Φως.


Ο Εθνικός Μέγας Διδάσκαλος

Παναγιώτης Μουτζουράκης, 33ο

πηγή: http://www.mmste.gr/welcome.php?page=1

Μεγάλη Στοά της Ελλάδος: Παγκόσμια Συνδιάσκεψη στην Αθήνα


Η Στοά Giuseppe Garibaldi  υπ’ αριθμόν 130, υπό την αιγίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, διοργανώνει στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των απανταχού της γης Σεπτών Στοών υπό το διακριτικό όνομα  Giuseppe Garibaldi   προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Ήρωα των δύο Κόσμων.


26 Σεπτεμβρίου 2015 
και ώρα 17.30 
στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ