Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα κάνει η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας με τους Τρανσέξουαλ αδελφούς;


Μπροστά σε μια ιδιαίτερη κατάσταση βρίσκεται η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας. Δυο εκ των μελών της , ένας αδελφός από την Βόρεια Γαλλία και ένας από το Παρίσι, ακολουθούν ορμονική θεραπεία προκειμένου να αλλάξουν φύλο.


Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Μ.Δ της GLDF δήλωσε ότι οι αδελφοί στηρίζουν τους δύο αδελφούς . Ωστόσο άφησε να εννοηθεί  ότι όταν θα ολοκληρώσουν την θεραπεία τους θα κληθούν να ακολουθήσουν κάποιο μεικτό τύπο, καταλήγοντας ότι η GLDF  είναι και θα παραμείνει αμιγώς ανδρική Τεκτονική Δύναμη. 

πηγή: ΕΠΤΕ

Ο Μ.Δ της GODF στον προσφυγικό καταυλισμό του Καλαί


 Γαλλία – Στον προσφυγικό καταυλισμό του Καλαί (Βόρεια Γαλλία)  επισκέφτηκε  ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας αδ. Daniel Keller  προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες.  Το πρόγραμμα του Μ.Δ περιελάμβανε και επίσκεψη στο τοπικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται όσοι από τους πρόσφυγες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.


Με το πέρας της επίσκεψης ο ΜΔ δήλωσε ΄΄ …. η κατάσταση διαβίωσης τους δεν είναι καλή . Λυπάμαι που δεν ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει χώρους προσωρινής διαμονής. Η εικόνα που αντίκρισα δεν αρμόζει στην 5η Παγκόσμια Δύναμη….΄΄

πηγή: ΕΠΤΕ

Απορρίφθηκε αίτημα Τεκτόνων για ΦοροαπαλλαγήCampbell River – Καναδάς : Η δημοτική αρχή της πόλης Campbell River του Καναδά απέρριψε το αίτημα για φοροαπαλλαγή του Τεκτονικού Αγαθοεργού Σώματος που δραστηριοποιείται στην πόλη . Το αίτημα στηρίζονταν στο γεγονός ότι η κοινωνική του δράση αφορά το σύνολο του πληθυσμού.

Από την άλλη πλευρά  η πρόεδρος της κοινοτικής επιτροπής Legia Davis δήλωσε ότι ο <<Σύλλογος>> δεν είναι ανοιχτός σε όλους και ότι το κοινωνικό έργο προσανατολίζεται κυρίως προς τα μέλη του. 

Πηγή : ΕΠΤΕ
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ