Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Για έναν Πατέρα που έφυγε………..


Είναι κάποιες στιγμές οι οποίες σημαδεύουν βαθιά τη ζωή ενός ανθρώπου. Μια εξ΄αυτών σίγουρα είναι και η απώλεια των γονιών μας. Και παρά το γεγονός ότι μπορεί να γνωρίζεις ότι νομοτελειακά κάποια στιγμή αυτό το γεγονός θα συμβεί, και παρότι  μπορεί να έχεις <<παιδεία>> θανάτου ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για την απώλεια του πατέρα σου.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους και αναγνώστες του blog για το διαφορετικό περιεχόμενο αυτού του άρθρου αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω από καρδιάς σε έναν αδελφό που σήμερα αποχαιρετά τον πατέρα του.

 Είμαι σίγουρος αδελφέ, ότι όλα αυτά που μέχρι χθες σου φάνταζαν σημαντικά και σπουδαία ξαφνικά δεν απορροφούν την προσοχή σου και σου φαίνονται μικρά. Οι συζητήσεις για το δημόσιο χρέος, η επίσκεψη της Τρόικα στην Αθήνα, το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Τουρκία, απασχολούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία όμως εσένα το μυαλό σου είναι σίγουρα στον πατέρα σου.

 Έφυγε πλήρης ημερών και είμαι σίγουρος ότι δεν είχε κανένα παράπονο από εσένα. Κοιμήθηκε ήσυχος αφήνοντας σε εσένα που τον αγαπούσες την  ζεστή εικόνα των παιδικών σου αναμνήσεων. Είμαι σίγουρος ότι σε είχε στην καρδιά του.

Με την ελπίδα ότι ο σεβασμός και η αναγνώριση προς τους γονείς μας δημιουργούν μια παρακαταθήκη και για το δικό μας <<ομαλό>> ταξίδι στην Αιώνια Ανατολή όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου είμαι σίγουρος ότι εσύ έχεις εξασφαλίσει αυτό το πολύτιμο εισιτήριο.


Καλό παράδεισο να έχει….

Οι Τέκτονες στο στόχαστρο του ISISΌπως απεκάλυψε σε χθεσινή του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Μαλαισίας,  Ahmad Zahid Hamidi , οι αρχές της χώρας απέτρεψαν την τελευταία στιγμή εκτεταμένο τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζε ο ISIS (Ισλαμικό Χαλιφάτο) στη χώρα όπου μεταξύ των στόχων ήταν και το Τεκτονικό Μέγαρο της Μεγάλης Στοάς της Μαλαισίας .
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ