Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Εγκληματίες, φασίστες και εθνοπροδότες οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ


Την Κυριακή που μας πέρασε η εφημερίδα ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ προσέφερε στους αναγνώστες της το βιβλίο του κου Ιωάννη Παλαιτσάκη υπό τον τίτλο ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.

Το κεφάλαιο 47 σελ 270-295 είναι αφιερωμένο στον Τεκτονισμό υπό τον τίτλο ΄΄ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – Ο φιλοσοφικοειδής μανδύας της αιώνιας ανομίας και της διαχρονικής αποστασίας  - Το μειλίχιο προσωπείο του Αντίχριστου πνεύματος και της δαιμονολατρίας΄΄.

Οι  <<σημαντικές αποκαλύψεις>> που κάνει ο συγγραφέας , κατά τα γραφόμενά ,είναι προϊόν των αμέτρητων βιβλίων που έχει διαβάσει σχετικά με τον Τεκτονισμό (σελ.270). Μεταξύ των άλλων αναφέρει:

΄΄ …τους δαίμονες να κάνουν πάρτυ μέσα στις κατασκότεινες Μασωνικές Στοές΄΄(σελ.270)

(σημ΄blog: Προφανώς για να δίνει αυτήν την περιγραφή ο συγγραφέας δεν γνωρίζει το τι γίνεται κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων μιας Τεκτονικής Στοάς).

΄΄Οι λέξεις  <<Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ>> εάν υπολογιστούν κατά τους κανόνες αριθμολογίας δηλαδή κατά την αριθμητική αξία των γραμμάτων δίνουν λεξαριθμητικό άθροισμα 666 δηλαδή τον αριθμό του θηρίου…..΄΄(σελ.277).

(σημ. blog : Αυτή μάλιστα … είναι μια σοβαρή αποκάλυψη…. Και έρχομαι κι εγώ με την σειρά μου να προσθέσω άλλη μια σοβαρή αποκάλυψη …Και η λέξη ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ  έχει λεξαριθμητικό άθροισμα 666. Επομένως όσοι παίζεται αυτό το εξαιρετικό μουσικό όργανο μάλλον την έχετε βάψει).

΄΄ Δεν υπάρχει χειρότερη κατάντια για έναν ελευθερόφρονα και έντιμο άνθρωπο ιδίως Έλληνα και Ορθόδοξο Χριστιανό να γίνει Μασώνος, ήτοι ένας δια βίου ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΣ υποτακτικός , θλιβερός αχθοφόρος, και μονίμως εκβιαζόμενος και φοβισμένος διεκπεραιωτής, μυστικών , ανόμων , εγκληματικών και ανήθικων, αντιχριστιανικών και αντεθνικών , αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών εντολών και αποστολών ΄΄ (σελ 295).    

(σημ. blog : Εδώ , όπως διαπιστώνεται,  τα πράγματα σοβαρεύουν καθώς όσοι έχουμε μυηθεί στον Τεκτονισμό είμαστε ……εγκληματίες, φασίστες και εθνοπροδότες.  Και προς επιβεβαίωση των όσων γράφει ο κος Παλαιτσάκης παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα:

Δρακούλης ΠλάτωνΚοινωνιολόγοςΤ:. Προμηθεύς= Το 1909 ίδρυσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα (ήταν Αντιδημοκράτης;)

Δαγκλής Παναγιώτης - ΣΤ:. Αθηνά- Αρχηγός της στρατιάς της Ηπείρου το 1912-13. Ήταν εκείνος που παρέλαβε από τον Τούρκο στρατιωτικό Δ/τη τα Γιάννενα (ήταν Εθνοπροδότης;)
Τελικά  επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά ότι ο Τεκτονισμός πουλάει. Και όσο πουλάει τόσο θα γράφονται γι’ αυτόν διάφορα…… 
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ