Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Η πρώτη παρέλαση Τεκτόνων στην Ισπανία


Με αφορμή την επαναλειτουργία της Στοάς ABORA Νο 87 της Μεγάλης Στοάς της Ισπανίας     έχει προγραμματιστεί ,για τις 2 Σεπτεμβρίου, η πρώτη παρέλαση Τεκτόνων στην πόλη Santa Cruz de la Palma.

Η Στοά ABORA ιδρύθηκε το 1875 και ανέστειλε τη λειτουργία της το 1936 (Ισπανικός Εμφύλιος). 

Οι θέσεις του Ανθυπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου αδ. Εμμ. Γερακιού


Δείτε σχετικό video με τις επίσημες θέσεις του Ανθυπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου αδ. Εμμ. Γερακιού.Πηγή: https://www.facebook.com/aasr.gr

Βουλγαρική Βουλή: Οι Δικαστές θα δηλώσου εάν είναι Τέκτονες»
Ένας δικαστής έχει το δικαίωμα να είναι Μασόνος, αλλά δεν πρέπει να το κρύβει. Αυτό εν ολίγοις αποφάσισε το βουλγαρικό Κοινοβούλιο μετά από ώρες διαφωνιών σχετικά με την ένταξη των δικαστών σε μυστικές Τεκτονικές  Στοές και σε επαγγελματικές οργανώσεις, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

 Η πλειοψηφία υποχώρησε στην αυστηρότερη εκδοχή του εισηγητή που απαγόρευε σε δικαστές να είναι μέλη μυστικών οργανώσεων, αλλά πρέπει, τώρα, να το δηλώσουν δημόσια, χωρίς να χάσουν τη θέση τους.

Οι δικαστές, οι εισαγγελείς και οι ανακριτές θα αναγκασθούν να δηλώσουν  σε ποιες οργανώσεις –μυστικές ή άτυπες- είναι μέλη,  συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών, ακόμη και στην  Ένωση Δικαστών.

Οι αναφορές –δηλώσεις θα γίνουν στην  Αρχή Επιθεώρησης, η οποία έχει τη δυνατότητα να κρίνει τον ‘εθισμό’ του στην οργάνωση που ανήκει, προκειμένου να τον απομακρύνει από τη δημόσια θέση που κατέχει, όπως δήλωσε η υπουργός Αικατερίνα Ζαχαρίεβα.

Οι βουλευτές ήταν απρόθυμοι να εγκρίνουν το σχετικό νομοθέτημα και να ‘βγάλουν τη μάσκα από τους δικαστές’, δηλαδή την εξάρτηση της δικαστικής εξουσίας, όπως σημειώνεται.

Ο εισηγητής Τσετίν Καζάν έθεσε επίσης, το ζήτημα της «κατάχρησης επιρροής κάποιων μέσων ενημέρωσης, που χρηματοδοτείται από γνωστή οργάνωση  και τα οποία έχουν τεράστια επιρροή στη διαχείριση της δικαστικής εξουσίας.

echedoros-a.gr
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ