Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου της Σ.'. Στ.'. Μακεδών υπ' αριθ. 13 - Τετραήμερο ταξίδι στην Β. Ελλάδα


   Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, μέλη της Μ.Στ.Ε του Α.Α.Σ.Τ., παρουσία του Μεγ. Διδ. ενδοξοτ.'. αδ.'. Παναγιώτη Θαλάσση και του Μεγ.'. Επιθ.'. των Σττ.'. Β. Ελλάδος  ενδ.'. αδ.'. Κ.Ψ. με προσκεκλημένο τον Υ.Μ.Τ του 33ου της Ελλάδος, μετέβησαν στην Αν.'. Αλεξανδρούπολης για να παραστούν στις Εργασίες του Ι.'. Τρ.'. Σπάρτακος υπ' αριθ. 15, υπό την εποπτεία της Σ.'. Στ.'. Μακεδών υπ' αριθ. 13/137 εν Αν.'. Θεσσ.'..

   Ο Μεγ.'. Διδ.'. αναφέρθηκε στις κοινωνικές σχέσεις της Μεγ.'. Στ.'. με τις φίλιες τεκτ.'. δυνάμεις και ανέπτυξε ομιλία περί των Θρακικών Μυστηρίων, καθώς και για την ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση της περιοχής, ενώ ο Υ.Μ.Τ. προέβη σε μια αναδρομή του ελληνικού τεκτ.'. μέσα από ιστορικά και μυθολογικά στοιχεία.

   Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και δείπνο σε παραθαλάσσιο κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Η φιλοξενία των αδδ.'. άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα σε ενα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, με την αμοιβαία υπόσχεση να επαναληφθεί στο μέλλον.

Την 19η Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν Εργασίες στην Αν.'. Θεσσ.'. όπου όλοι μαζί και με πλήθος επισκεπτών από Στοές του Τάγματός μας, εόρτασαν τα 3 χρόνια από την ίδρυση της Σ.'. Στ.'. Μακεδών. Ο Μεγ.'. Διδ.'. εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υποδειγματικές Εργασίες και το αδελφικό κλίμα των αδδ.'. . Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και γεύμα εντός του Τεκτ. Μεγ.'. με τοπικά εδέσματα.


ΠΗΓΉ: http://makedon-aasr.blogspot.gr/
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ