Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφόςΟ 45χρονος αντισυνταγματάρχης της Γαλλικής Εθνικής Χωροφυλακής  όπου το βράδυ της 23 Μαρτίου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που υπέστη -μαχαιριές και σφαίρες από τον 25χρονο Ρεντουάμ Λακντίμ- κατά την έφοδο των αστυνομικών στο Super U και την ανταλλαγή πυρών με τον δράστη,  ήταν Τέκτονας . Ο Beltrame είχε βοηθήσει  με τις ενέργειές του να τερματιστεί η τρομοκρατική δράση του ισλαμιστή εξτρεμιστή που άφησε πίσω του τέσσερις- νεκρούς και 16 τραυματίες, παίρνοντας οικειοθελώς τη θέση ομήρων  που κρατούσε ο τζιχαντιστής, αφού φρόντισε  να αφήσει ανοιχτό το τηλέφωνό του πάνω σε έναν πάγκο για να ακούν οι συνάδελφοί του τι συνέβαινε μέσα στο σουπερμάρκετ.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Η αποκάλυψη της ιδιότητας του νεκρού αστυνομικού έγινε μετά από άδεια της μητέρας του.


Πηγή : ΕΠΤΕ 


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - Και με τη βούλα του Ανωτάτου Δικαστηρίου μασονικός δάκτυλος στα γεγονότα στην Καταλονία


(*αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr – τα σχόλια δικά σας))

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε προηγούμενο άρθρο του το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυπτε με βάση και τα λεγόμενα γνωστής ερευνήτριας της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ τις σχέσεις της Λέσχης αλλά και του τεκτονισμού με την κρίση στην Καταλονία. Σε ερώτημα αν στην καταλανική κρίση μιλάμε για Τεκτονισμό ή Μπίλντερμπεργκ η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: “Είναι το ίδιο”.

Πλέον όμως η επιβεβαίωση για την σχέση όσων έγιναν στην Καταλονία με τον τεκτονισμό έρχεται και από την ισπανική δικαιοσύνη! Το Ανώτατο Δικαστήριο αποκαλύπτει τη σύνδεση του Τεκτονισμού με τον πρώην πρόεδρο Puigdemont.
Όσα συνέβησαν στην Καταλονία υπό την ηγεσία του πρώην Προέδρου Carles Puigdemont έχουν πλέον….ονοματεπώνυμο!
Το μυστήριο φαίνεται να ξεκαθαρίζει μετά την ανάλυση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται στην κατοχή του Ανώτατου Δικαστηρίου και από τα οποία γίνεται σαφής η προσπάθεια…διαφόρων μασονικών κύκλων(!) η Καταλονία να καταστεί ανεξάρτητη από το ισπανικό κράτος.
Άλλωστε, η προηγούμενο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Καταλονίας Carmen Forcadell έχει παραδεχτεί ότι ο Τεκτονισμός είναι η οντότητα που βρίσκεται πίσω από το αυτονομιστικό κίνημα στην Καταλονία. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ένα από τα κόμματα που ευνοούν αυτήν την πορεία, το Izquierda Republicana de Cataluña , έχει ιστορικά συνδεθεί με τις κοινωνικές ιδέες που εκπροσωπούνται μέσω της διεθνούς μασονίας.
Επιπλέον, ένα από τα σημεία που παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα για τη στήριξη των αποσχιστικών τάσεων της Καταλονίας είναι ο ρόλος που έπαιξε η ελιτίστικη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Όχι άσκοπα, εξετάζεται η πιθανότητα ότι στην τελευταία της συνάντηση είχε αναπτύξει ένα σχέδιο για την Ισπανία .
Η αποκάλυψη του Δεκεμβρίου απο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με βάση τα λεγόμενα της ερευνήτριας της μυστικοπαθούς Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Jimenez, πως πίσω από τα γεγονότα στην Καταλονία βρισκόταν η Λέσχη επιβεβαιώθηκε και τον Ιανουάριο με τον πιο τρανό τρόπο αφού ο τότε πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, Artur Mas, είχε πει, εγκαινιάζοντας την ετήσια συνεδρίαση του Οικονομικού Κύκλου πως δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον για την ανεξαρτησία εάν σημειωθεί πρόοδος στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση «με μια μεγάλη κεντρική εξουσία»!

Ορισμένοι αναλυτές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους τις κάτι παραπάνω από απλώς καλές σχέσεις του Artur Mas με το κράτος του Ισραήλ και τις πολύ τακτικές επισκέψεις του εκεί.

Από την άλλη πλευρά, πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία, υπήρξαν φήμες στα εθνικά ΜΜΕ ότι οι δημοσκοπήσεις για τους πολίτες της Καταλονίας που ψήφισαν ήταν από το εβραϊκό κράτος. Μια πτυχή της διαδικασίας πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη στις έρευνες της αστυνομίας που έχουν έρθει στο φως.

 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ