ΠροσφορέςΤο ΚαφεΦαγοΠοτείο ΜΕΘΥΣΤΑΝΕΣ  στου ΨΥΡΡΗ  (Λεπενιώτου 26 & Ωγύγου Ψυρρή προσφέρει στους φίλους του Blog  15%  έκπτωση στο λογαριασμό  κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ καθώς και την Κυριακή το μεσημέρι.

Λίγα Λόγια για το μαγαζί
Μια καλοκαιρινή νύχτα του '94 στην Πλατεία Εξαρχείων, η Τζένη ο Μάκης και ο Ηλίας σκέφτηκαν να ανοίξουν ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Το Φθινόπωρο του '95, οι "Μεθυστάνες" άνοιξαν τις πόρτες τους στον κόσμο, σ' εσάς. Ουσιαστικά ήμασταν το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην τότε underground περιοχή. Το κτίριο αυτό υπήρξε για πολλά χρόνια η ιστορική "Ταβέρνα του Χρυσούλα". Το παραλάβαμε εγκαταλλειμένο και το ανακαινίσαμε σεβόμενοι απόλυτα την art deco αρχιτεκτονική της δεκαετίας του '30. Η πολυμορφία των ανθρώπων που πλαισίωσαν απ' την πρώτη στιγμή το μαγαζί, έγιναν μια αστείρευτη πηγή ποικιλότητας στις γεύσεις, στα χρώματα, στα ακούσματα.
...Και τα τραγούδια εισέβαλλαν ορμητικά στον χώρο, τραγούδια που ήλθαν από άλλες εποχές, από άλλες χώρες και αντάμωσαν εκεί, δίνοντας όρκους παντοτινής αγάπης. Όμως περνούσαν και φεύγανε, αφήνοντας πίσω απόηχους από κάτι που δεν ξαναγυρίζει. Στην αρχή "Ρεμπέτ Ασκέρ" με ρεμπέτικα, μετά ο Μάκης ο Τσακρής με δυνατό ροκ, οι "Out of season" με τζαζ, η Ειρήνη Δασκαλάκη με σμυρνέϊκα και τραγούδια από την Καλαβρία, η μαύρη ντίβα Κία Κόλμαν με την βραχνή και αισθησιακή φωνή σε τζαζ και μπλουζ κομάτια, οι "Duente" με τσιγγάνικα, οι "Μουσικές Σκιές" με ρεμπέτικα, η Δέσποινα, η Σοφία, η Μανουέλλα, με τρυφερότητα  σε όλο το ελληνικό ρεπερτόριο και η σπουδαία ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Γιώτα Γιάννα.
Από το φθινόπωρο του '97, οι καινούριοι μνηστήρες της μουσικής είναι οι "Μνηστήρες". Ο Βαγγέλης Μιχαλάτος και ο Τάσος Ζαφειρίου, υπόσχονται να τεντώσουν πάλι την αόρατη χορδή της ψυχής μας.
Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μας σε διάφορες πόλεις, χωρίς την άδειά μας... δε μας πειράζει. Το μοναδικό μαγαζί που έχει επίσημα την άδειά μας και είμαστε "αδελφοποιημένοι" είναι οι "Μεθυστάνες στη Λευκίμμη", στη νότια Κέρκυρα.

Μην  ξεχάσετε να πείτε ότι είστε φίλοι του Blog Tektonismos
Λεπενιώτου 26 & Ωγύγου Ψυρρή
210-3314298
  ------------------------------------------------------------------------------
15% έκπτωση στους φίλους του blog
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------
Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών LGPI προσφέρει στους φίλους του Blog 20% έκπτωση .

Κολοκοτρώνη 100,

ΤΚ 185 39, Πειραιάς

2130443412

6936 854645, 6936 500960

info@lgpi.gr
http://www.lgpi.gr/
--------------------------------------------------------------------Εκδόσεις ΔΙΜΕΛΗ
Μεγάλη Προσφορά για τους φίλους του Blog από τις εκδόσεις ΔΙΜΕΛΗ
Κατάστημα ''ΤΖΙΝΑ''

Μπουμπουλίνας 28

Πειραιάς

Τηλ: 210-4296237

www.dimelis.grΜεγάλη Προσφορά για τους φίλους του Blog από τις εκδόσεις ΔΙΜΕΛΗ


Οι εκδόσεις ΔΙΜΕΛΗ όπου δραστηριοποιούνται στο χώρο των εκδόσεων βιβλίων αναζήτησης , προσφέρουν στους φίλους του Blog έκπτωση 50% επί της τιμής καταλόγου με την επίδειξη του ειδικού εκπτωτικού δελτίου.Στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας και μια δ/νση στο e-mail gabmihgr@yahoo.gr) προκειμένου να σας αποστείλουμε την ειδική κάρτα.

Κατεβάστε τον κατάλογο των εκδόσεων από εδώ: http://www.mediafire.com/?t31722yxxjxz42a)


----------------------------------------------------------------------------------------