ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

H Mεγάλη Νύχτα Των Μασόνων!!!! (Όταν η είδηση πουλάει)

Άκρατος μυστικισμός, σοβαροί κύριοι με μαύρα κοστούμια, άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα και καλοφτιαγμένες συνοδοί με πανάκριβες τουαλέτες που κατέβαιναν από πολυτελή και αστραφτερά αυτοκίνητα κρατώντας στα χέρια τους το άσπρο φυλλάδιο με το έμβλημα του αετού. Τα στιγμιότυπα από το φωτογραφικό φακό της «Espresso» σε μία από τις σπάνιες καταγραφές του εγχώριου και ξενόφερτου «κράτους» της μεγαλοαστικής τάξης να εισέρχεται σε προκαθορισμένο εσωτερικό συνέδριο στην καρδιά της Αθήνας, τέσσερις μέρες μάλιστα μετά το τέλος των εργασιών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, λένε και μαρτυρούν πολλά. Η παντοδύναμη κορυφή της Διεθνούς της Μασονίας, το Υπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού, συνεδρίασε την προηγούμενη Τετάρτη στην ευρύχωρη σάλα του ξενοδοχείου «Ιντερκοντινένταλ», στην πιο μεγάλη εαρινή νύχτα των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς μεγάλης και επικοινωνούσας τεκτονικής στοάς.
Υπό το βάρος των τελευταίων τριγμών, της εμφύλιας διαμάχης και των καταιγιστικών αποκαλύψεων που σημειώνονται στις τάξεις των Ελλήνων μασόνων, το φιλοσοφικό συνέδριο και το γεύμα που ακολούθησε είχαν μείζονα σημασία για το μέλλον του τεκτονισμού στην Ελλάδα. Η βραδιά της Τετάρτης 20 Μαΐου κρύβει απίστευτο παρασκήνιο σε μια εποχή που οι παγκόσμιες κοινωνικές συγκρούσεις, η διεθνής οικονομική κρίση και οι κοσμογονικές αλλαγές στις διεθνείς χρηματαγορές διαμορφώνουν νέες καταστάσεις στο ζωτικό χώρο της δράσης των «διαλεκτών» του κόσμου.
Από τις 07.30 το βράδι της 20ής Μαΐου ο προαύλιος χώρος του ξενοδοχείου είχε γεμίσει καθωσπρέπει κυρίους της ντόπιας και εισαγόμενης αστικής νομενκλατούρας. Κύριο χαρακτηριστικό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, το βαθύ μαύρο κοστούμι, η μαύρη γραβάτα, το λευκό ατσαλάκωτο πουκάμισο, το μαύρο αστραφτερό παπούτσι και το φυλλάδιο με το δικέφαλο αετό της Κωνσταντινούππολης στο χέρι, αλλά όχι για όλους. Οι «γνωστοί» δεν το χρειάζονταν. Η «πόρτα» υποδοχής, αυστηρή. Ελέγχονταν τα πάντα. Πολύ λίγοι επίσης από το μασονικό κάλεσμα μπήκαν στη σάλα του ξενοδοχείου μόνοι τους. Συνοδεύονταν από τις κυρίες τους, οι οποίες φορούσαν την πιο ακριβή τους τουαλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εαρινή νύχτα δεν ήταν σε όλες τις εκφάνσεις της ήρεμη και δεν κύλησε σε ειρηνικό κλίμα. Παρατηρητές της βραδιάς επισήμαναν ότι κάποιες στιγμές η συζήτηση έγινε θυελλώδης με ανταλλαγή απόψεων που πυροδότησαν αντιδράσεις σε μέρος των καλεσμένων. «Κατά τ’ άλλα, ήταν μια βραδιά συζητήσεων για την παγκόσμια πολιτική και οικονομική κατάσταση και αναλώθηκε -πλην των γνωστών ανησυχιών μας για τις διεθνείς εξελίξεις- σε ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και σε δημόσιες σχέσεις για να γνωρίσει και να ταυτοποιήσει ο ένας την ανησυχία του άλλου αδερφού του για τα ανησυχητικά διεθνή δρώμενα», ανέφεραν στην «Espresso» ασφαλείς πηγές που παρακολούθησαν την πορεία του συνεδρίου. Μία ακόμα λεπτομέρεια είναι ότι το γεύμα που ακολούθησε ήταν πλούσιο, αριστοκρατικό και για όλα τα γούστα. Συμβολικά ο κάθε καλεσμένος κατέβαλε το ποσό των 70 ευρώ, όσο κόστιζε και η ελεγχόμενη είσοδος.
Οι Μεγάλοι Ταξιάρχες και η απουσία Γαλλίας - ΑγγλίαςΣύμφωνα με πληροφορίες, στο συνέδριο μετείχαν αντιπρόσωποι των Υπατων Συμβουλίων από τα ισχυρά κέντρα του παγκόσμιου τεκτονικού λόμπι, με ισχυρή την παρουσία Αμερικανών εκπροσώπων του Τάγματος των Μεγάλων Ταξιαρχών της Υόρκης. Ηταν εκεί Μεγάλοι Ταξιάρχες από την Καλιφόρνια, το Σικάγο, το Τέξας. Επίσης από την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία. Δεν υπήρξαν εκπρόσωποι από τη Γαλλία και την Αγγλία μετά τις συγκρουσιακές εξελίξεις των τελευταίων ετών της ελληνικής Μεγάλης Στοάς με τα αγγλοσαξονικά κέντρα αποφάσεων και την οριστική απόσχιση των Ελλήνων μασόνων που ανήκουν στη Στοά της Αχαρνών από αυτά. Είναι πια γνωστό ότι ειδικά μετά το 2000 η Μεγάλη Στοά έχει προσκολληθεί στον Παγκόσμιο Τεκτονικό Σύνδεσμό (LUF) με έδρα την Ελβετία, αλλά και στο κέντρο της διεθνούς μασονίας με έδρα τις ΗΠΑ. Στο συνέδριο της Τετάρτης προεξέχουσα θέση είχε ο Υπατος Μεγάλος Ταξιάρχης της ελληνικής Μεγάλης Στοάς, δικηγόρος Χρήστος Μανέας, που μετά την επεισοδιακή έκπτωση από το αξίωμα του υψηλόβαθμου μασόνου Ραφαήλ Ντε Σιγούρα παραμένει ο αδιαφιλονίκητος Ελληνας Υπερμασόνος. Δεν λείπουν, βέβαια, οι οξύτατες κριτικές και μομφές στο πρόσωπό του μεγαλοδικηγόρου (με πύρινα άρθρα ακόμα και σε γνωστά ελευθεροτεκτονικά blog του Διαδικτύου), αλλά και στη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την εκδίωξη (πειθαρχική δίωξη για την έτερη πλευρά) του Ντε Σιγούρα από το θρόνο του Υπατου Συμβουλίου του 33ου βαθμού.
Ισχυρή οργάνωση με ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά
Το Υπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος αποτελεί το ένα από τα δύο κεντρικά όργανα των Ελλήνων μασόνων που εδρεύουν επί της οδού Αχαρνών 19. Το άλλο όργανο είναι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος. Για τους σκοπούς και τη δράση του μυστικιστικού συμβουλίου έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά. Κάποια έχουν βάση. Κάποια άλλα εντάσσονται στο ακαθόριστο πνεύμα της διεθνούς συνωμοσιολογίας. Το μυστηριώδες Υπατο Συμβούλιο εκτελεί για πολλούς τις αποφάσεις της Διεθνούς της Μασονίας. Αποφάσεις που εκπορεύονται από τα σκοτεινά κέντρα των ΗΠΑ και ρυθμίζουν την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. Το ελληνικό Υπατο Συμβούλιο αποτελείται από σαράντα μασόνους με κορυφαίο τον Υπατο Μεγάλο Ταξιάρχη. Είναι μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που λέγεται ότι παίρνει εντολές κατευθείαν από την Ουάσινγκτον και είναι δέσμιο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής που ορίζει τις τύχες του κόσμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάποιοι προχωρούν ακόμα περισσότερο. Ισχυρίζονται ότι το ελληνικό Υπατο Συμβούλιο λογοδοτεί στη στοά «Μπένε Μπέριτ», την παγκόσμια υπερστοά με τριακόσια ενεργά μέλη στην Αθήνα και κτίριο στην πλατεία Συντάγματος. Ανθρωποι σε θέσεις-κλειδιά, επιστήμονες, πολιτικοί, οικονομολόγοι, τεχνοκράτες που αποτελούν την αφρόκρεμα της αστικής τάξης λύνουν και δένουν, παραγγέλνουν και προγράφουν, χαίρουν ασυλίας και καθορίζουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ESPRESSO