ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα-Το κώλυμα του Μητρ. Πειραιώς με τους Τέκτονες


Οι Μασόνοι πίσω από την επιχείρηση αποκαθήλωσης των Ιερών Συμβόλων
Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2009

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
''ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ''


Καταιγιστικός ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ ανοίγει την καρδιά του στην «Ε.Ω.Κ.» και μιλά για τους χειρισμούς του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Θέμα της Εκκλησιαστικής περιουσίας, αναφέρεται στον μακαριστό Χριστόδουλο, καυτηριάζει την τουρκική στάση απέναντι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στηλιτεύει τους… νοσταλγούς της λεγομένης «Τρίτης Ρώμης», ενώ τάσσεται δογματικά απέναντι στον Πάπα.
Χωρίς φόβο και πάθος καταγγέλλει το νομοσχέδιο Ραγκούση για τις «ιερές» προσλήψεις, επισημαίνοντας πως «Δυναμιτίζει την Αυτονομία της Εκκλησίας» και αποκαλύπτει ότι πίσω από την απόπειρα αποκαθήλωσης των ιερών συμβόλων κρύβονται τα Μασονικά δίκτυα. Καταθέτοντας για μία ακόμη φορά «Ομολογία Πίστεως», επιτίθεται κατά των «εργολάβων» της Νέας Εποχής που, μέσω του διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους, υπονομεύουν τη σχέση Εκκλησίας – Έθνους και χαρακτηρίζει δεσμία νομική ενέργεια την καθαίρεση Παντελεήμονα. Παράλληλα, ΔΕΝ διστάζει να τοποθετηθεί για την ομοφυλοφιλία μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας.
- Η επιχείρηση αποκαθήλωσης των ιερών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες και τα δικαστήρια άρχισε απ’ την Καταλωνία της Ισπανίας. Πώς θα αντιμετωπίσετε τους σύγχρονους Εικονομάχους;
- Πίσω απ’ τους διαφόρους διεθνείς Οργανισμούς δήθεν προστασίας των μειονοτήτων κρύβεται ο διεθνής Σιωνισμός, ο οποίος επιδιώκει – για την υλοποίηση των σχεδίων του περί Παγκόσμιας κυβέρνησης, εγκαθίδρυσης πανθρησκείας και σίγουρα καταδολίευσης της ανθρώπινης ελευθερίας – την ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ της χριστιανικής ταυτότητας της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Όταν στις λειτουργούσες Στοές της Μασονίας – και μόνο στον Πειραιά, λειτουργούν 15 – πίσω απ’ το προσωπείο του κρυπτογραφικά αναφερομένου Θεού της Μασονίας, Ματσ, βρίσκεται ο Εωσφόρος, όπως άλλωστε ομολογούν σε εσωτερικά τους κείμενα οι ίδιοι οι Μασόνοι και όταν υπάρχει Παγκόσμιο Δίκτυο των Μασονικών Στοών, που εξαρτάται από τη Σατανιστική Υπερκυβέρνηση του Σιωνιστικού λόμπυ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής – η οποία διαχωρίζεται σαφώς απ’ τον εβραϊκό λαό – τα συμπεράσματα είναι εύκολα για τον καθένα. Συνεπώς, καλούμαστε οι εν ΕΠΙ ΓΝΩΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, μαζί και οι Ποιμενάρχες σε πνευματική εγρήγορση, σε προσωπικό Αγιασμό και σε διαμόρφωση αγωνιστικού φρονήματος που θα τροφοδοτείται απ’ τα ηρωικά πρότυπα των Μαρτύρων της Εκκλησίας. Σχετικά με την ελληνική Πολιτεία και παρά τις έωλες θέσεις του αρμόδιου υπουργού Χάρη Καστανίδη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εφαρμοστεί αυτή η πολεμική των σκοτεινών δυνάμεων διότι ΥΠΑΡΧΕΙ το μέγιστο ανάχωμα του ελληνικού Συντάγματος στο προοίμιο του οποίου τίθεται το ΟΝΟΜΑ του εν Τριάδι προσκυνούμενου Αληθινού Θεού. Στο άρθρο 13, επίσης, ορίζεται επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα και στο άρθρο 16 προβλέπεται ο ελληνοχριστιανικός προσανατολισμός της παιδείας του Έθνους. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε λαϊκό κράτος για να υφίσταται νομική ανάγκη θρησκευτικής ουδετερότητας.